Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Är det säkert att ansluta en punktering?

Flat däck är obekvämt på bästa och farliga i värsta fall. Hur vet du om kontakten i dina däck är säkert att köra på? Det finns några riktlinjer om plugga däck som kan hjälpa dig ta reda på. Korrekt pluggar

tillförlitlighet pluggen i dina däck beror mycket på vilken metod din mekaniker som används för att koppla in den. För att ansluta ett däck på rätt sätt, måste mekanikern ta bort däcket och anslut den från insidan med hjälp av ett starkt lim. Pluggen har en svamp-typ huvud som gör det möjligt att ansluta sig till däcket från insidan.
Dåligt Installed Plugs

Dock kommer mekaniker butiker ansluta ibland ett däck från utsidan genom att fylla hålet med lim och insättning av en plugg utan huvud. Även om de ofta är till hjälp för att få dig hem efter en punktering, uppfyller de inte standarder för däck pluggar.
Riktlinjer för Tire pluggning

däcken kan ha upp till tre korrekt installerade pluggar innan de behöver bytas ut, förutsatt att ingen av pluggarna är på sidan av däcket.
tillfällig lösning

Felaktigt inkopplad däck bör inte användas som en permanent lösning, eftersom de kan orsaka mer allvarliga problem senare.
Undantag

Många människor gör, i själva verket kör i flera år på felaktigt ansluten däck utan problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146364.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.