Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du sätter på varningsblinkers på en Chrysler Sebring

varningsblinkersen på din Chrysler Sebring är en viktig säkerhetsfunktion . Om du någonsin behöver stanna på kanten av en upptagen ( eller till och med inte så upptagen ) vägen , måste du veta hur du aktiverar varningsblinkersen på . Varningsblinkersen kommer varna andra förare runt omkring dig att du stoppas och potentiellt ha ett problem . De risker som är också användbart vid körning i dåligt väder eller när du inte kan köra med eller i närheten av skyltad hastighet . Instruktioner
1

sitta i förarsätet i fordonet .
2

ser till höger om ratten . Det kommer att finnas en mittkonsol . Framför växelspaken ratten kommer det att finnas tre justerbara rattar . Ovanför ringer finns det en serie på upp till sju knappar (beroende på vilka alternativ som medföljde Sebring ) . En av dessa knappar har en röd triangel på det . Detta är faran ljusknappen .
3

Tryck faran knappen en gång . Detta kommer att slå på varningsblinkers . Varningsblinkersen är " hot -wired ", vilket innebär att de kommer att komma på , även när startnyckeln är inte i tändningslåset . För att stänga av dem , tryck på knappen igen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146355.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.