Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man lägger Snökedjor på en 4X4 Dually

slirskydd göra en enorm skillnad i snöigt eller isigt väder. Vissa stater kräver kedjor under dåliga stormar på vissa vägar, så det är bra att ha dem ifall du behöver dem. När du kör en 4x4, är det svårt att tro att något kan komma i vägen mycket mindre med en dually. Med två uppsättningar av hjulen på bakaxeln, bära dig tyngre laster och dra tyngre släp än många andra bilar, men kör på snöiga eller isiga förhållanden med kedjor ger dig mycket mer dragkraft. Saker du behöver
2 uppsättningar av slirskydd
4x4 dually lastbil
Visa fler instruktioner
1

Fastställa slirskydd ut för framdäcken på lastbilen och reda ut dem. Ordna dem så att sidan med anslutningen hakar vänd bort från framsidan av bilen och den sida med gratis länkar är direkt framför däcken.
2

Se till att krokarna fästa korset kedjor till de långa kedjor är vända nedåt mot marken. De kan skada däcken om de är orienterade i fel riktning. Rulla dina framdäcken på kedjorna.
3

Lyft haken på insidan av däcket och ansluta den till de fria länkarna på insidan av däcket. Fäst kroken på utsidan av kedjan till de fria länkarna på samma sida. Upprepa detta steg på andra däck. Om dina kedjor har utanför fästelement eller bungees, ansluter dem.
4

Dra på kedjorna och försöker att passa din hand undertill. Om din hand passar, åtdragningen eller bungees. Några av de hakar på kedjorna har åtstramning mekanismer.
5

Ställ ut en andra uppsättning av slirskydd framför de yttre bakre däcken på dually. Upprepa steg 1 till 4 med denna uppsättning. Kör en fjärdedel mil i trettio miles i timmen, och dra igen. Upprepa steg 4 igen med alla fyra däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146350.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.