Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Autobahn Säkerhet

Förare i USA ofta drömmer om hur det skulle vara att tävla runt den tyska Autobahn i halsbrytande hastigheter. Men egentligen finns det en hel del säkerhets restriktioner som tyska förare måste följa i utbyte mot att kunna kust så snabbt som de vill på vissa sträckor av Autobahn. Förarens utbildning

I USA är de flesta människor som ansöker om ett körkort behöver inte ta en förares utbildning kurs. Men enligt Hyde Flippo, som skrev en bok med titeln "Den tyska Way," du inte kan få ett tyskt körkort utan att slutföra mellan 25 och 45 timmars utbildning. Detta innebär att innan en förare får en licens, har föraren redan tillbringat många timmar att öva på Autobahn.
"No Speed ​​Limit" Myt

tyska Autobahn är cirka 7.500 miles lång. En uppsats som heter "Den tyska Autobahn: Bor i omkörningsfilen" nämner att en hastighetsbegränsning verkställs tillsammans 60 procent av denna 7500-mil väg. Räkna med att se skyltad hastighet på 50 till 80 miles per timme i områden med farliga kurvor eller tung trafik. Vad gäller de andra 3.000 miles, kan du resa oavsett på vilken hastighet du vill utan rädsla för en trafik citat. Dock varnar Flippo att regeringen har ett rekommenderat hastighetsbegränsning på 80 miles per timme på omärkta sträckor av Autobahn. Detta är bara ett förslag och är inte lagen i det landet, så att du aldrig kommer att stoppas och citerat för att köra fortare än 80 miles per timme på omarkerade delarna. Det enda förbehållet är att om du är inblandad i en olycka när du kör med en högre hastighet än de föreslagna 80 miles per timme, kan myndigheterna göra dig ekonomiskt ansvarig för eventuella skador.
Vad Du kan köra på Autobahn

Enligt hemsidan tysk-Autobahn.eu är fotgängare och cyklar hindras från att använda denna motorväg. Varje enskild person som använder motorväg måste kunna färdas vid hastigheter som överstiger 36 miles per timme. Även sju-tiden Tour de France-vinnaren Lance Armstrong kan inte hävda att hastigheten på en cykel, vilket innebär att han skulle behöva använda en bil om han planerar att ta en tur på Autobahn.
Ingen Passing på Rätt

på amerikanska motorvägar, förväntas du att passera i den vänstra körfältet, men inte alla följer denna regel. I Tyskland kan du och kommer att hänvisas till för att passera i fel körfält. Vid höga hastigheter, är det viktigt att kunna se allt som händer omkring dig för att undvika en olycka, och passerar på höger sida allvarligt begränsar sikten.
Nödtelefonnr

Enligt ett faktablad släpptes av Spangdahlem Air Base, är nödtelefoner fördelade utmed Autobahn med intervall på 0,62 miles. De rektangulära telefonkiosker är orange och har en svart-och-vit skylt i mitten som säger "SOS". Även om det är olagligt att parkera var som helst längs Autobahn, även på axeln, är undantag görs för nödsituationer som kräver användning av dessa telefoner.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146347.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.