Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur gör jag Placera backspeglarna på min bil ?

Korrekt placering av din vinge , eller side - view , speglar är avgörande för din förmåga att köra säkert . När rätt justerade , kommer dessa speglar minimerar döda vinkeln faror och se till att du har den bästa möjliga kunskap av vägen och bilister runt omkring dig . Placering Din sidospeglar

De flesta fordon har en mekanism för att justera speglarna inifrån bilen , det är oftast en knapp eller en liten joystick . Rådgör med din bilens instruktionsbok om du har svårt att hitta eller använda denna mekanism . Att placera chaufför - sidan spegeln , sitta i förarsätet med sitsen justeras till den position den kommer att vara i när du kör . Du bör kunna bekvämt nå alla kontroller som krävs för att driva bilen och har en bra utsikt över vägen . Utan att vrida på huvudet , luta åt vänster tills huvudet är bara vidrör fönstret . Titta i spegeln från denna utsiktspunkt , använd jämkningsmekanismen att positionera spegeln tills kanten på din bil och fender är bara knappt visar , lämnar de flesta av vyn i spegeln öppen för omgivningen .

Därefter justeras passagerarsidans spegel genom att upprepa samma procedur när du sitter i förarsätet och lutar åt höger i samma vinkel du tvungen att luta åt vänster för huvudet att röra förarens sidoruta . I de flesta fordon , kommer ditt huvud att anpassas ( eller nästan så ) med den inre backspegeln . När du är klar , kommer dina sidospeglar arbeta med det inre backspegeln för att ge dig den bästa möjliga sikt över vägen runt dig , vilket praktiskt taget eliminerar döda vinklar och tunnelseende .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146342.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.