Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur länge ska mina däck Senaste?

Familjen bil är en komplex maskin full av komponenter som kan misslyckas vid någon tidpunkt, vilket ibland resulterar i skada på egendom eller personskada. Bland de komponenter som vanligtvis misslyckas är däck som har en bestämd livslängd och begränsar körsträcka som bidrar till säkerhetsfaktorer. National Highway Traffic Safety Administration uppskattar att omkring 400 dödsfall per år kan tillskrivas däck misslyckanden. Däcklivslängd

Få däck beslutsfattare är villiga att placera sitt rykte, eller skuld, på linjen genom att namnge en körsträcka nummer som däcken ska pågå. Däcktillverkare är ännu vagare när man gör uttalanden om deras "OEM" däck, de flesta erbjuder inga som helst garantier. Goodyear, ett stort märke däcktillverkaren säger sin hemsida att företaget "inte erbjuder en skriftlig körsträcka löfte om några däck som levereras som originalutrustning." Samma plats fortsätter med att konstatera, "Många av våra auktoriserade återförsäljare erbjuder särskilda körsträcka garantier på flera rader av däck som säljs som reservdäck, inklusive några däck som används som originalutrustning."
Tire Rotation

Även om National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hemsida stannar kort körsträcka objekt i listan däck gränser, inte varna den för att köra på däck som är mer än 10 år gammal. Organisationen rekommenderar också att däcken ska vridas bakifrån och framåt och åt sidorna var 7.500 till 10.000 miles för jämnare slitage och längre livslängd.
Independent Experts

TireRack.com är en av de få webbplatser som namn körsträcka siffror, som anger, "Idag [Däck] intervallet från 30.000 miles till 90.000 miles." Men deras uttalande tillägger att inte alla förare kommer att se samma resultat på grund, "De olika vägförhållanden och geografiska influenser stött över hela landet." Hur länge däcken ska pågå baseras på en mängd faktorer, en del ligger utanför förarens kontroll.
Underhåll

hålla däcken ordentligt pumpade är en enkel, men ofta förbisedd, aspekt av bilvård. NHTSA: s Främjande däckssäkerhet avsnittet anges, "Under-pumpade däck är de främsta orsakerna till däck misslyckande." De rekommenderar också att kontrollera mönsterdjup genom att sätta in ett öre i slitbanan (huvudet nedåt), om någon del av Lincolns huvud är täckt av slitbanan är däcket anses säkert
Inflationen
<. br>

På sidan av varje däck är noterat sin inflation minimum och maximum, samt maxbelastning, enligt intyg från Department of Transportation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146340.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.