Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhet Smart bilar

Smart Car, tillverkad av Daimler AG, är tippad som den mest effektiva bensindriven bil i produktion. Bilen har blivit populärt av detta skäl, liksom det nuvarande ekonomiska klimatet, men många förare är fortfarande försiktiga Smart och dess säkerhet som ett fordon så liten. The Original Smart

ursprungliga Smart Car tilldelades tre av fem stjärnor av Euro NCAP i tester för vuxna åkande skydd. Bilen har inte testats för barnsäkerhet, eftersom den inte hade några baksäten. The New Smart


nuvarande inkarnation av Smart Car tilldelades fyra av fem stjärnor av Euro NCAP i vuxna åkande. Bilen har ännu inte testats för barnsäkerhet. Förbättringar har gjorts främst på grund av en omdesignad front deformationszon.
Highway Safety

nuvarande Smart Car har fått "bra" betyg från IIHS, eller Insurance Institute for Highway Safety. Addera Smart Design

hellre än utformning stora deformationszoner i kroppen av Smart Car, valde Daimler AG för en design som de kallar Tridion Safety Cell, som är utformad för att aktivera deformationszoner av kolliderande fordon. Strukturen har bedömts framgångsrik utom i kollisioner som inte innebär annat fordon med deformationszoner stora nog för att kompensera för Smart.
Missuppfattningar

Tridion Safety Cell är ett mycket effektivt sätt att bibehålla den strukturella integriteten hos ett smart fordon vid en kollision, och av detta skäl den Smart Car ses som något säkrare än den är i verkligheten. På grund av integriteten av fordonets struktur, kraschar testresultatet i goda betyg, när det i verkligheten, kommer avsaknaden av deformationszoner leda till skador från säkerhetsbälten och instrumentering inuti fordonet i händelse av en krasch, på grund av retardation alltför snabb för den mänskliga kroppen att tolerera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146339.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.