Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man upptäcker en GPS Tracker ansluten till din bil

Det finns ett par anledningar till varför du kanske vill upptäcka en Global Positioning System (GPS) tracker på din bil. Du kan vara orolig att du illegalt ska spåras av någon, eller du kanske har köpt en begagnad bil som har en tracker installerad i den. Om du är osäker på om en GPS-tracker är ansluten till din bil, kan du köpa en radiofrekvens (RF)-detektor och ta bilen till en mekaniker för att ta reda på. Saker du behöver
Radiofrekvens (RF) detektor
Visa fler instruktioner
1

Gå till en mekaniker och har honom utför en noggrann genomsökning av din bils elektriska ledningar, mekaniska delar och motor. En GPS-tracker kan intrikat sammanflätad med din bils elektriska ledningar och kommer att gå obemärkt förbi för det otränade ögat. Se till att berätta mekaniker som du letar efter en GPS tracker så han ska hålla utkik efter något ovanligt.
2

noggrant inspektera underredet av bilen. En tracker kan fästas på hjul, axlar eller några rör, sprickor och fogar under fordonet. Använd dina händer för att känna sig runt på platser som du inte kan se. Om det inte finns någon tracker fäst på utsidan av bilen, börja söka insidan. På ett ställe
3

Parkera bilen där det är osannolikt att någon annan GPS-signaler sänds ut . Affär säkerhet, trafikljus, övervakningskameror och andra bilarnas GPS-system kan alla skicka ut signaler. Om du kan köra till en avlägsen campingplats eller runt en sjö eller älv, bör du stöter på några andra GPS-signaler. Anslut radiofrekvens detektorn till bilens strömkälla
4

och ställ in den på kontinuerligt detektera utgående signaler. Signaler från en GPS-tracker kan skickas ut med några sekunders eller var 20 minuter. Den längsta du sannolikt skulle ha vänta med att detektera en signal är 20 minuter. Det är om du sätter på din RF-detektor direkt efter en signal har sänts ut.
5

Vänta tills RF-detektorn detekterar en signal. Om ingen signal detekteras med en halvtimme, antingen det finns ingen GPS-tracker på din bil eller din RF-detektorn inte fungerar korrekt. Om du upptäcker en signal, kommer du att hitta GPS-enheten för hand.
6

Sweep RF-detektorn runt bilen tills signalen blir starkare. Detta kommer att hjälpa dig att hitta tracking enhet. Problemet är att du kanske bara får en signal var 20 minuter, så att hitta trackern kan ta lång tid.
7

Sök hela insidan av din bil. En GPS-tracking enhet kan vara så liten som en tändsticksask, så du kommer att behöva kontrollera noga. Du kanske måste ta isär vissa delar av din bil innan du hittar trackern. Det kan vara i dörrpanelerna, ratten kolumn eller ens instrumentbrädan. Se till att kolla sittdynorna, under mattorna och pedaler, samt i bagageutrymmet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146338.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.