Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får handikapparkering tillstånd i Californien

En handikapparkering tillstånd är att gynna dem som har fysiska handikapp. Det är väldigt nyttigt att få parkeringstillstånd för bekvämlighet ändamål när du inte kan komma runt lätt. I alla parkeringsplatser, det finns flera handikappbidrag parkeringsplatser nära ingången. Denna artikel talar om hur man ansöker om handikappbidrag parkeringstillstånd i delstaten Kalifornien. Instruktioner
1

Innan du ansöker om funktionshindrade parkeringstillstånd i Kalifornien, är det viktigt att ta reda på om du har rätt eller inte. Det finns vissa villkor som kommer att kvalificera, och dessa inkluderar förlust av en eller flera lem, eventuella hjärtsjukdomar /tillstånd, lungsjukdomar /tillstånd, synproblem och begränsad användning av en eller flera lemmar på grund av sjukdom. Om du har något av dessa villkor, kan du vara berättigad till en handikapparkering tillstånd i delstaten Kalifornien.
2

Vid ansökan om handikapparkering tillstånd för första gången, måste du fylla i Ansökan om funktionshindrad Plakat eller tallrikar (detta formulär är nu tillgänglig online på California statens avdelning för motorfordon "hemsida eller på lokal DMV kontor). Fyll i alla fält som kräver din information.
3

Komma med denna ansökan till en legitimerad läkare, kirurg, PA (läkare assistent), NP (sjuksköterskapractitioner), eller en sjuksköterska widwife. Fråga dem om att avdelning F och G i ansökan för dig. Om de är dina vårdgivare och tror att du kvalificerar dig för handikapparkering tillstånd, kommer de att fylla i dessa två avsnitt för dig.
4

Mail den ifyllda blanketten till den adress som anges på blanketten. Inkludera lämpliga avgifter om att ansöka om tillfällig handikapparkering tillstånd. Den permanenta funktionshinder parkeringstillstånd är gratis.
5 p Om du inte kan hitta en auktoriserad personal för att slutföra avsnitt F och G för dig, kan du komma till DMV själv att få handikapparkering tillstånd. Detta är bara för dem som har synliga funktionsnedsättningar såsom förlorade på en eller flera extremiteter. Andra villkor skulle behöva kontrolleras av certifierad personal.
6

När formuläret är ifyllt och skickas in, kommer ditt funktionshinder parkeringstillstånd att skickas till din aktuella adress i ungefär två veckor.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146335.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.