Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Road Construction Varselmärkning

Vägbyggnadsmaskiner orsakar frustration för bilister, men det är viktigt att skydda säkerheten för andra bilister och arbetstagare. Vet vilka tecken att leta efter så att processen kan gå tillsammans så effektivt som möjligt. Utseende

flesta byggprojekt varningsskyltar är diamantformade och orange med svarta bokstäver och bilder. Om du ser orangefärgade skyltar, vara beredd att sakta ner och lyssna till varningarna.
Ordkännetecknen

formulerad konstruktion skyltar varnar för lane eller skuldra nedläggningar, maskiner, verktyg arbetare , flagga folk, vägarbetare, undersökning besättningar, hotande stopp, omvägar (med pilarna) och antal fötter innan byggnadsarbetet påbörjas.
Bild Signs

Några tecken innehåller ikonen av en person med en flagga för att varna för flagga människor, hålla en signalering paddel att varna för stopp /go paddel truck, eller skotta för att signalera arbetstagare framöver. Addera Elektroniska skyltar

Elektroniska skyltar är placerade längs motorvägar med information om alternativa vägar, nedläggningar lane, vägarbete framåt, antalet miles av bygg-och andra detaljer.
Syfte

Konstruktion tecken finns för att skapa en säkrare miljö för arbetarna och förhindra fordonstrafik olyckor. Kom ihåg att läsa och följ alla skyltar, sammanfoga banorna tidigt för att undvika Road Rage, hålla ett säkert avstånd mellan bilarna, uppmärksam och, framför allt, sakta ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146329.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.