Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Pass ett Förarens testlicens Eye

För att få någon typ av körkort, måste du kunna bevisa att du har möjlighet att se tillräckligt väl för att driva ett motorfordon, garantera din säkerhet och andras säkerhet reser på vägen. En förare test Examinationen består av en synundersökning, skriftlig tentamen och färdigheter tentamen. Du måste klara alla tre innan du utfärdas ett körkort. Om du behöver glasögon eller kontaktlinser för korrigerande syfte, är du tillåten att bära dem under provet, men din licens kommer att ange denna inskränkning på baksidan. State-by-statliga myndigheter för motorfordon (DMVs) kan ha lite olika krav, så det är viktigt att kontrollera synkraven med din lokala DMV kontor (se Resurser nedan, denna artikel är baserad på kraven för delstaten Kalifornien). Saker du behöver
korrigerande linser eller glasögon (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Ankomst till din utnämning minst 10 minuter tidigt för att ge tid för pappersarbete till slutföras. Var noga med att få alla nödvändiga dokument.
2

Ställ frågor om du är osäker på eventuella riktlinjer eller rutiner.
3

Sätt på glasögon eller kontaktlinser om du behöver dem för körning. Om du bär en låg recept du kanske vill ta bort dem före testet så att du inte har en begränsad licens.
4

Följ den anställdes instruktioner. DMV kommer att administrera testet antingen genom att du läser ett diagram på en vägg i fjärran eller med maskiner som kallas Optec 1000. Du kommer att testas för båda ögonen samtidigt och därefter varje öga ensam. Minsta synkrav är 20/40 i båda ögonen, 20/40 på ett öga och 20/70 i det andra ögat.
5 p Om du passerat, kommer du att ta den skriftliga delen av tentamen . Om du inte gjorde det, måste du ta en synskärpa test. För att bli godkänd måste du få en poäng av 20/200 i åtminstone ett öga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146321.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.