Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Inte att bogsera en bil

Bogsering din bil, oavsett om det är en klassiker eller en nyare modell, är inte rocket science. Men det finns en hel del sätt att få det helt fel och riskera både säkerheten för din bil och dig själv. Andra människor som har oturen att vara på väg med dig kommer inte heller att tacka dig för fara för sina liv och fordon. Rätt utrustning Användning

Bogsering en bil innebär vanligtvis användning av extra utrustning utöver vad du kanske brukar bära i bilen. Medan du kanske har en dragkrok på baksidan av din lastbil eller bil, kan du också behöva en släpvagn eller dolly för att bogsera en bil med din bil. Även om du inte behöver dessa extra enheter, behöver du riktiga kedjor att fästa bilen du ska bogsera. Användning av linor och bungee stubin är aldrig en bra idé för att dra en bil på ett säkert sätt. De kan fungera för bandning en soffa till ditt takräcke, men de är inte avsedda att bogsera en bil.
P Om du aldrig har använt en släpvagn eller dolly innan, kommer praktiken hjälper oerhört om du vill undvika potentiell fara vid bogsering din bil. Hitta en tom parkeringsplats och praktik manövrering med ett tomt släp eller dolly. Om du känner dig särskilt nervös, kan du också prova det med din tilltänkta bil kvar tills du känner dig mer bekväm.
Observation Säkerhetsföreskrifter

Många olyckor orsakas av en enkel underlåtenhet att följa vad som händer med din bogsera fordon och bilen du försöker bogsera. Försiktighet bör alltid tas för att kontrollera alla ringtrycket. Det inkluderar din bogsera fordon, släpvagn eller dolly du ska använda, och bilen ska bogseras (om däcken kommer att rulla på marken).

Care också bör vidtas för att kontrollera anslutningarna mellan din bogsera fordon och bilen kommer du bli bogsering. Se till att allt är säkert innan du ger dig iväg på din resa

OldClassicCar.co.uk meddelar att vikten på din släpvagn och bilen du bogserar kombinerade bör inte vara lika med mer än 75 procent av din bogsera fordonets egen vikt. Bortse från detta råd på egen risk. \u2028 \u2028 Slutligen kan en balanserad belastning gör all skillnad i världen. Som ni säkert vet från bära matkassar, är viktfördelningen allt. Ju större objektet, desto viktigare blir viktfördelning när du försöker flytta den. En obalanserad last är mycket farlig vid bogsering din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146317.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.