Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder kedjor Emergency Tire

Emergency slirskydd används på road däck under isiga och snöiga förhållanden och ofta krävs i branta områden såsom Rockies, Cascades och Sierra Nevada bergen. Snökedjor hjälper dig att behålla kontrollen över bilen vid farliga väderförhållanden genom att låta dig behålla mer grepp på vägen. Att förstå hur man korrekt fästa snökedjor på bilen innan hotfulla förhållanden strejk är alltid en bra idé, så att du kommer att vara träffande förberedd om de behövs i en knipa. Instruktioner
1

Parkera bilen på ett område där du kan testa kedjorna innan du hämtar på en landsväg eller motorväg. Ta bort kedjorna från deras fall, lossa och reda ut alla kedjans länkar så att de hänger fritt.
2

Placera vardera av de två kedjorna bredvid däcken du kommer att sätta dem på. Placera kedjor i fronten för framhjulsdrivna fordon och i ryggen för bakhjulsdrivna bilar.
3

Sätt bilen i "Park", och säkra parkeringsbromsen. Håll en av kedjorna från toppen och placera den över däcket, placera den jämnt över den exponerade delen av hjulet. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
4

tillbaka till bilen och ta bort parkeringsbromsen. Om säker, gå framåt precis tillräckligt för att exponera resten av hjulet till kedjan. Tillbaka bilen till "Park" och säkra parkeringsbromsen.
5

Fäst de två kedjorna på resten av varje hjul, och dra med den närmare förbindelsen som ligger på var och en av snökedjor. Återgå till bilen, ta bort parkeringsbromsen och kör ca 80 meter. Stanna bilen, återvänder den till "parken".
6

Dra åt kedjorna, som fått slack från aftonen sig ut över däcken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146307.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.