Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vilka är de betongplattor på parkeringsplatser ringt?

Ofta när vi går till en flygplats, ser vi betongplattor på parkeringsplatser och längs vägar. Dessa betongplattor kallas Jersey barriärer och är utformade för att dirigera trafiken och skydda fotgängare. Historia

Jersey barriär utvecklades först i Kalifornien men gjorde populär i New Jersey på 1950-talet. Möjligheten för dessa betongplattor för att dirigera trafiken har gjort dem populära med vägbanan ingenjörer.
Funktioner

Jersey hinder ser ut som små betongväggar ca 3 meter hög. De är bredare vid basen än vid toppen för att ge stabilitet. De kan vara permanenta strukturer eller tillfälliga och rörliga.
Storleken på en temporär barriär

flesta hindren på flygplatser är tillfälliga och är utformade för att skydda passagerarna när de gå i parkeringsplatser och längs vägar. Var och en av dessa hinder är normalt 10 meter i längd.
Fördelar

Bilar som kolliderar med Jersey hinder normalt studsa utan att skada passagerarna. Dessutom kan tillfälliga Jersey hinder lätt flyttas med anläggningsmaskiner ger flexibilitet som flygplatsen planer skulle ändras.
Varning

Jersey hindren normalt placeras direkt längs kanten av en väg . Om du kör bredvid en Jersey barriär, det finns inget utrymme för att dra av vägen om din bil har ett mekaniskt problem.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146306.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.