Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Teenage Street Racing Fakta

Street Racing är en fara som påverkar alla på vägen. Det är en fara för de åkare, åskådare och andra förare, och tonåringar och andra unga förare måste varnas om denna farliga praxis. Olycka Betygsätt

Delvis förvärras av street racing är den tonåriga olycksfrekvensen fyra gånger högre än för vuxna.
Teen Dödlighet

Bilolyckor är den ledande dödsorsaken för ungdomar i åldern 16 till 20. Road racing är en liten men bidragande faktor till dessa siffror.


Faror År 2001 var cirka 135 dödliga bilolyckor tros vara en följd av illegal street racing. Teenage engagemang bidrar till att förklara varför en fullständig 45% av teen bil dödsfall innebär för hög hastighet.
Legal Enforcement

År 2001 fanns det 290 Street Racing fall i Kalifornien ensam. Anti-street racing lagar ut ofta höga böter och impounds mot åkare. Plus, teen åskådare är föremål för åtal samt, särskilt i San Diego-området.
Brott

Street racing tros vara orsaken till att racing-vänliga fordon är så ofta föremål för stöld. Polisen också ansluta street racing till gänget aktivitet, med racing team ofta inblandade i småbrottslighet. Medelåldern för gängmedlemmar är 17 och medlemmar är 60 gånger större risk att bli ett offer för ett mord.
Historia

flesta historiker tror att street racing började som ett svar på amerikanska förbudstiden, då bootleggers gjorde outrunning polisen en regelbunden förekomst. Street racing moderna kulturen har funnit sin starkaste bas i södra Kalifornien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146299.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.