Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Inaktivera OnStar

onstar erbjuder tjänster såsom akut krasch svar, navigation, handsfree-samtal och stulna fordon bärgning. Medan onstar är en inbyggd säkerhetsfunktion för vissa fordon, det finns en kontroll avgift för de tjänster som erbjuds. Även efter det att tjänsten har upphört, OnStar fortfarande kunna spåra bilens plats genom en Global Positioning System (GPS). Om du är obekväm med att spåra ditt fordon genom OnStar, kan du inaktivera GPS helt. Vissa människor väljer det här alternativet för att bibehålla integriteten under körning. Instruktioner
1

Öppna bakluckan och lyft upp bålen liner som täcker reservdäck infällda. Det kan vara ett wingnut som du kommer att behöva vända sig till avlägsna däcket och täcka. Om så är fallet, vrid den moturs och ta bort den.
2

Skruva stammen är fortfarande platta (där däcket sitter) genom att skruva lastnätet innehavare. Lastnätet innehavare är placerade vid de fyra hörnen av stammen. Om du inte har ett lastnät, kommer det fortfarande finnas någon sorts skruv för att ta bort plattan. Leta efter skruvar i hörnen och på sidorna av bålen.
3

Lyft fortfarande plattan och ställ den åt sidan. Ta upp på högra sidan av inre bålen skalet (den matta lining) och dra det bakåt för att komma åt OnStar enhet fäst på insidan av stammen.
4

Koppla de tre kablar som är anslutna till den onstar "låda" som är monterad på den inre panelen av stammen. Det är en metall låda och har vanligtvis en etikett på den som säger "OnStar."
5

Byt din shell, fortfarande platta, reservdäck och luckan till reservdäcket. Din OnStar-systemet är nu inaktiverad och din integritet är återställd. Behåll denna information till hands om du behöver aktivera systemet eller sälja fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146292.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.