Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Tape plast över bilfönster i nöd

Tape plast över din bil fönsterkarm som en quick fix när ditt fönster är trasig, eller om du inte kan stänga fönstret. Detta kan vara nödvändigt om du hittar dig själv utsatt för ett inbrott, en icke-arbetande fönster switch eller ett dött bilbatteri. Använd denna tillfälliga lösning tills du kan skaffa en ersättare fönster, batteri eller reparera växeln. Saker du behöver
genomskinlig plast sax lakan
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Öppna bildörren. Sprid en längd av klar, plastfolie mot det öppna fönsterkarmen.
2

Skär ett tvärsnitt av plast som täcker den öppna fönsterkarmen, med sax. Se till botten av plasten sträcker sig en kort bit förbi botten av fönsterkarmen.
3

Riv upp ett kort avsnitt av tejp, eller klippa med sax. Använd tejp för att tejpa upp plasten till toppen av fönsterkarmen.
4

Dra plasten ner tätt, och applicera en remsa av tejp till botten av plast, där den möter insidan av bildörren. Tätt dra sidor och hörn i plasten på sidorna av fönsterkarmen, och tillämpa remsor av tejp för att förankra sidorna av plasten till det inre dörrkarmen. Stäng dörren.
5

Cut eller bryta en längre sträcka av silvertejp. Tryck på tejp för att den övre leden, där dörren och karossen möts.
6

Bryt eller skär sektioner av silvertejp, och placera dem så att omkretsen av fönstret är täckt, vilket gör den vattentät och lufttät.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146291.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.