Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Cosco Bilstolar Strap Instruktioner

Cosco bilsäten installera i baksätet av en bil för att hålla barn säkert och tryggt i händelse av en olycka. Den vadderade Cosco stolen hålls på plats med bilens säkerhetsbälte, med två clips som fäster till låset ankare under baksätet. Korrekt installation av en Cosco bilbarnstol är avgörande för sätet för att ge ett effektivt skydd för ditt barn. Följ dessa steg för att installera Cosco sätet remmar är rätt. Korrekt placering

Cosco bilbarnstol bör placeras i mitten av baksätet på din bil. Detta skapar en buffert runt bilbarnstolen och ger dig en tydligare siktlinje från backspegeln när du behöver kolla på barnet medan du kör.

Babyskydd skall installeras vänd bakåt. Barn minst 1 år gammal och väger 20 pounds eller mer kan rida framåt.
Ansluta Remmar

Sätt handen mellan sätet och ryggstödet på din bil i mittsätet att lokalisera de två ankare stål spärren. Dessa är formad som ett stort U.

Underneath the Cosco bilbarnstol är två simhud med hakar stålfjäder i varje ände. Klippen koppla på spärren ankare genom att placera kroken över spärren och trycka ner tills den klämmer på plats. Detta är förmodligen det svåraste steget att ansluta en Cosco bilbarnstol eftersom det är svårt att se låset ankare om du trycker ner på sätet och pekar en ficklampa inne. Du kan behöva känna sig runt en stund innan du låser spärren och få klippet på slutet av säkerheten säkerhetsbältet anpassas ordentligt.

Dra bältet mittplats framåt i baksätet på bilen och greppa bältet. Remmen slirar genom öglorna på baksidan av Cosco sätet för att hålla den mot baksätet på bilen. Klicka bältet i spännet och låt remmen dras så långt som möjligt tillbaka in i hållaren.
Skärpning och justering av Cosco Seat

Varje simhud bälte fastspänd vid spärren ankaret har en justering klämma för att dra åt bältet. Tryck nedåt på bältet spärrknappen och ta den fria änden av simhud bältet, dra den så hårt som möjligt. Du kan ta upp slack i bilens center säkerhetsbälte genom att trycka ner med båda händerna på mitten av Cosco sitsen så bilbältet dras så långt som möjligt. När mitten bältet är så hårt du kan göra det, måste du installera bältet-hållarklämman som medföljer Cosco bilbarnstol. Detta klipp är formad ungefär som bokstaven H och glider på mitten bältet bakom Cosco bilbarnstol där säkerhetsbältet sätts genom öglorna. Installera hållarklämman genom att placera en kant av säkerhetsbältet genom den övre delen av H, så glider den andra kanten av säkerhetsbältet i den andra sidan av klämman. Hållarklämman ska vila tätt mot baksidan av Cosco sätet för att förhindra att remmen mitt säte från att dra ut.

När hållarklämman är på plats, dra på Cosco sätet att kontrollera överdriven rörelse och lek. Stolen ska passa ordentligt mot baksidan av bilsätet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146285.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.