Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

DVLA Theory

DVLA Theory är ett test eller bedömning av en potentiell förarens kompetens inom trafiksäkerhet. Förenade kungarikets DVLA Teori test är besläktad med det skriftliga provet administreras av Institutionen för motorfordon (DMV) för körkortstillstånd i USA. Identifiering

DVLA står för Driver and Vehicle Licensing Agency. Det är också känt som Driving Standards Agency (DSA), ett verkställande gren av Motor-och frakttjänster grupp. Motor-och frakttjänster gruppen är en del av Department for Transport (DFT) i Storbritannien.
Funktion

Enligt Driving Standards Agency hemsida, den Driver and Vehicle Licensing Agency (DVLA) fokuserar på att reglera säkerheten fordon transport. Det är ansvaret för att genomdriva lagar fordonets registreringsnummer, förarens registrering och fordonsskatt.
Historia

Enligt Driving School Directory, DVLA Theory Test - även kallad DSA Theory Test - blev en standard i 1996. Detta test används för att kvalificera bil-och mc-operatörer.
Betydelse

Potentiella förare måste passera DVLA Theory Test att skaffa tillstånd för att registrera dig för ett körprov.

Test

flervalsfrågor och farliga delar uppfattning av testet bedöma förarens förståelse för hur attityd, fordonssäkerhet och förståelse, trafikregler tecken och undvika risker, brist sömn, droger och alkohol påverkar alla trafiksäkerheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146280.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.