Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Korrekt användning av bilbälten

Varje år sparar bältesanvändningen 10.000 liv. Om en individ använder enheten på rätt sätt, kan det minska kraftigt effekterna av ens en liten krasch. Ibland kan de förhindra en dödlig situation. Bilbälten måste användas på rätt sätt, annars kan de faktiskt vara dödsorsaken. Veta säkerhet säkerhetsbälte är av yttersta vikt. Korrekt bilbältesanvändning

Säkerhetsbälten är endast effektiva om de används på rätt sätt. Att veta fakta om bilbälte operationen är oerhört viktigt. Ett bilbälte säkert virad runt midjan, vilande på ben, är en säker form av säkerhet. Om den dras över den mjuka delen av magen, kan det tränga in i huden och även leda in i kroppen i en extrem olycka. Detta kan orsaka skador eller dödsfall. Om ett säkerhetsbälte har en axelrem, bör det vilar säkert på kroppen och på kragen ben. Om den placeras på halsen, kunde det knäppa den i en olycka, eller i ett mer moll situation, skuren i den. Att ta sig tid för att säkra en säkerhetsbältet ordentligt är väl värt den tid det tar att dra bältet över dig och fäst den. Ett annat sätt att använda bilbälte är rätt att se till att alla passagerare bär en. Denna åtgärd minskar varje passagerares risk. Addera Om bältet inte bärs
p Om passagerarna inte använda bilbälte, det ökar risken för dödlig eller handikappande skador . En plötslig olycka kunde kasta en passagerare eller föraren ut genom fönstret, vilket kan leda till döden, förlamning eller allvarliga skador.
Några intressanta fakta

Säkerhetsbälten är effektiva eftersom de distribuerar stöt genom hela kroppen, istället för att fokusera trycket på ett enda område. Ett säkerhetsbälte med en axelrem gör en individ mycket säkrare, eftersom det distribuerar effekt i ett större område.
Instruktioner för användning av bilbälte

Dra bältet från sin position i sätet och spänn den över midjan. Se till att den vilar på dina höftben, vilket kommer att minska graden av skador i en krasch. Spänn fast säkerhetsbältet ordentligt i ett fast läge. Om det finns en axelrem, dra den över så att den vilar på kragen en. Låt inte den vila på halsen, vilket ökar risken för skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146272.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.