Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Skolbuss Säkerhetsinformation

Korrekt skolbuss säkerhetsrutiner hjälpa försäkra ditt barn är säker medan transporteras till och från skolan. Yngre barn behöver mer tillsyn än äldre barn. Använda en vuxen monitor busshållplats, öva hemma och se över reglerna kommer att hjälpa barnen lära sig om skolbuss säkerhet. Betydelse

Enligt NHTSA är cirka 19 barn dödats årligen ombordstigning och få bort av skolbussar. En ytterligare sju dödas årligen i skolan-bus-relaterade auto olyckor. Skolbuss säkerhet är absolut nödvändigt för att rädda liv och förebygga skador.
Practice School Bus Safety at Home

Rada upp stolar i ditt vardagsrum eller den. Spela ett spel med elementära barn att öva säkerhet skolbussen. Har barnet praktiken gå ner i gången mellan stolarna. Påminn barnet att tala tyst till sina vänner. Har barnet höja sin hand för att be busschauffören en fråga.
Tillsyn vid busshållplatsen

Har barn väntar på bussen bort från vägen . Samordna ett schema med andra föräldrar för att säkerställa att minst en vuxen finns tillgänglig dagligen att övervaka barn på busshållplatsen. Lär barnen att de är att lyssna till busshållplatsen monitorn. Påminn barnen om vikten av säkerhet vid busshållplatsen.
Kläder och väskor Boka

Kolla allas kläder för att säkerställa att skorna är bundna. Det bör inte finnas några lösa strängar eller tyg hängande från boken väskor, jackor eller andra kläder. Dessa kan fastna i skolbussen dörren eller snubbla på trappan skolbussen. Busshållplatsen Monitor kan kontrollera de yngre barnen.
Boarding School Bus


Det är viktigt att aldrig rusa mot en skolbuss. Vänta tills de blinkande lamporna och skolbuss stoppskylt visas alla. Vänta tills skolan busschauffören helt öppnar dörren innan du lämnar utsedda skolområde busshållplats. Titta åt båda hållen innan man går över gatan. En vuxen bör eskortera yngre barn att själva skolbussen dörren.

Lär barnen att gå direkt till sina platser. Påminn barnen att aldrig leka på bussen. De ska sitta framåtvänt och förbli tyst att låta skolan busschauffören att koncentrera. Addera Lämnar skolbussen

Barn bör lära sig att vänta tills busschauffören berättar dem att de kan få upp från sina platser, samla sina poster och gå till skolbussen dörren. En vuxen bör finnas tillgängliga för att hjälpa de yngre barnen ner stegen skolbussen och korsande gator.
Diverse objekt

Ibland kan ditt barn glömmer en punkt på skolan buss eller släppa något. Påminn ditt barn att aldrig springa tillbaka till bussen för att hämta något. Skolan busshållplatsen bildskärm bör motion busschauffören att stanna. Den vuxne kan då få vad har tappats eller kvar på bussen.

Om skolan busschauffören inte se den vuxna, vänta tills all trafik har rensat från vägen för att få ett släppta objektet. Kontakta skolan om något kvar på bussen för att göra arrangemang för att gå och hämta den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146268.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.