Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Konvertera till Bluetooth på Mercedes

I många stater och länder nu är det olagligt att göra handhållna telefonsamtal vid körning. Men eftersom den omgivande buller i en bil är i allmänhet alltför högt för telefonens högtalartelefon för att fungera effektivt, är en annan lösning som ofta krävs. Bluetooth, en standard för korta avstånd trådlös kommunikation, är ett sätt att ge handsfree-samtal via bilens ljudsystem använder telefonens radio. Många Mercedes-Benz har Bluetooth-funktionalitet. Instruktioner
1

Slå på Bluetooth-kompatibel mobiltelefon och aktivera Bluetooth-anslutningen på telefonen. Denna procedur varierar beroende på telefon. Du kan även behöva göra telefonen synlig för andra enheter. Både Bluetooth-inställningar och inställningar Synlighet vanligtvis finns i "Anslutningar" område på telefonens meny. Från SYS menyn
2

, aktivera Bluetooth. Den SYS-knappen är i den andra kolumnen i knapparna på ljud styrenheten i instrumentpanelen. Det är den tredje knappen nere. Tryck "SYS" och välj "Aktivera Bluetooth". En bockmarkering visas.
3

Registrera telefonen med bilen. Tryck på "TEL"-knappen på audio styrenhet och välj "Bluetooth-telefoner" och "Uppdatera". Bilen kommer att söka efter din telefon. Systemet kan lagra data på upp till 10 telefoner. Bilen kommer att lägga telefonen i sin telefonlista.
4

Välj "Alternativ" och sedan "Auktorisera". En ingång menyn för lösenord visas. Ange samma lösenord som du använde när du gör telefonen synlig. Du kan använda telefonens knappsats i ljudet styrenheten att ange siffrorna. Tryck på telefon-ikonen på audio-styrenheten för att bekräfta om slutförandet av antalet posten.
5

Bluetooth-anslutningen upprättas. Du kanske måste ange lösenordet igen i telefonen, om det uppmanar dig att göra det.
6

Tryck "TEL" och sedan ange numret, och tryck sedan på knappen telefon ikonen för att ringa ett samtal med knappsatsen på bilens audio-styrenhet. Ljudanläggningen är handsfree-enhet kommer att ringa med hjälp av auktoriserade telefonens radio.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146265.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.