Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Practice Säker körning på långa resor

Körning på långa resor kan vara svårt när du inte har förberett dig för avståndet. Du måste vara säker på att öva säker körning, inte bara för dig själv, utan för andra som delar vägen med dig. Även om det kan få tråkiga körning på långa resor, det finns sätt att förberedda dig för draget framför dig. Här är några tips för att öva säker körning på långa resor som hjälper dig att vara förberedd och få dig till din destination utan några problem. Instruktioner
1

Se till att få en bra mängd sömn innan körning på en lång resa. Alltför många olyckor händer när människor inte är väl utvilad innan du kör långa sträckor. Chanserna att somna vid ratten är mycket större när man är trött och försöker köra långa vägar. Sikta på att få minst 8 timmars sömn innan din långa resa så att du kan vara säker på att hålla sig vaken hela tiden. Se till att du är alert under körning kommer att se till att du skyddar dig själv, din familj, vänner och andras liv på vägen med dig.
2

Ta en annan förare med dig att dela sysslan på den långa resan. Att ha någon annan med dig som kan dela ansvaret för att driva långa avstånd kommer att säkerställa att du är säker på vägen. Turas köra till din destination så att ingen av er blir trött och har tillräckligt med vila för att hjälpa till när det behövs. En annan förare kan lindra frustrationen av att köra en lång resa ensam också. När du har någon med dig att prata med, dina chanser att hålla sig vaken och alert är bättre. Plus, när du behöver en snabb paus, kan du dra över på den sida av vägen och låt den andra föraren ta ratten.
3

dra över och ta pauser så ofta som behövs . Köra långa sträckor kan trötta kroppen och gör det nödvändigt att sträcka på benen ut. Om du försöker att köra en lång väg rakt igenom, riskerar du chansen att inte känna tillräcklig nog för att köra säkert. Planera i förväg för dessa pauser så att du inte känner rusade till din destination. Figur som du kommer att vilja stanna för mat eller dryck i alla fall, och någon gång kommer att behöva ett badrum paus. Med täta pauser är ett bra sätt att öva säkerhet när man kör långa sträckor. Även komma ut ur bilen för en minut och sträcka på benen, armar, rygg och nacke kommer att hjälpa dig att känna återupplivas för att fortsätta köra igen.
4

Håll musik och andra ljud i bilen ett minimum. Höga ljud kan vara störande, speciellt vid körning på långa resor. Uppmärksamma vägen är viktigast och kan bara göras när det inte finns en massa oväsen som pågår i bilen. Ja barn, familjemedlemmar och /eller vänner att hålla sina röster nere och musik eller filmer på låg om de tar med elektronik på resan. Håll din egen stereo ner också, såvida du lyssnar på den för att hjälpa hålla sig vaken. Men om du använder musik för att hålla sig vaken på en lång resa, är chansen, du kanske behöver en paus för att vakna upp lite och vara mer alert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146261.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.