Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Farorna med Street Racing

Street racing har vuxit i popularitet de senaste åren, glamoriseras i medier som "Fast and the Furious" filmen serien. De har lett till att allt fler racing-relaterade skador och dödsfall runt om i USA. High Speed ​​Risker

Okvalificerad förare ras vid hastigheter över 100 miles per timme. Detta utgör en fara för sig själva och åskådarna eftersom de inte är utbildade för att hantera ett fordon vid dessa hastigheter och ofta inte har lämplig skyddsutrustning.
Säkerhet

Olyckor i motorfordon är den ledande dödsorsaken i USA bland personer i åldern 16 till 20, vilket också är den primära åldersgrupp gataracers. Nationell statistik visar att för varje 1.000 personer i street racing, är 49 skadas eller dödas.
Allmänt nödläge

Street racing skapar buller, skräp och sölig i bostadsområden. Invånarna kan skadas eller dödas av tävlingsbilar bara genom att dra ut sina uppfarter eller korsar gatan.
Spectator Faror

Åskådare ofta upp är nära till åtgärden, med några hinder att separera dem från bilar, skapa en farlig situation.
Påföljder

Nästan alla städer vållar allvarliga straffrättsliga påföljder på street racers. Böter, i tillägg till fortkörning biljetter, kan nå $ 1000. Andra sanktioner kan innefatta beslagta bilen tillsammans med fängelse och ett svävande tillstånd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146259.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.