Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

OnStar FAQ

Idag är människor spenderar mer tid på resor än någonsin tidigare. Körning är ofta en stressig del av din dag. Ibland kan det också vara farligt. OnStar försöker göra förarna känna sig trygga genom att tillhandahålla tjänster som gör din pendla mer bekväm. Vad är OnStar?

OnStar är en tjänst som ger sinnesro till förare. Den använder Global Positioning System (GPS), datorer, trådlös teknik och mänskliga operatörer att tillhandahålla tjänster som ökad bekvämlighet och övervaka din säkerhet. Addera Vem Skapad OnStar?

General Motors skapade onstar tjänsten. Den var utformad för att övervaka fordon för olyckor, så att de nödvändiga personalen kunde reagera snabbt för att rädda liv. Vilka är fördelarna med OnStar?


Idag , onstar erbjuder många tjänster som gör körningen bekvämare. Om du är i en olycka, varnar OnStar en operatör att kontakta myndigheterna --- även om du inte kan tala. Med sin GPS-navigering, ger det vägbeskriving så att du inte går vilse på vägen till din destination. Om din bil går sönder på den sida av vägen, ger OnStar ett sätt att kalla på hjälp vid en knapptryckning.

Annan fördel med OnStar är fordonsdiagnos. Enligt OnStar hemsida, många nyare General Motors fordon kommer med denna funktion. Var 30 dagar, samlar OnStar information om ditt fordon, och skickar den till dig i en rapport. Detta gör att du kan veta om allt underhåll som kan behövas för att hålla bilen går bra. När underhåll krävs, får du ett e alert. Om du är en OnStar abonnent är fordonsdiagnos tillhandahålls utan extra kostnad.

En av OnStar mest populära funktioner är turn-by-turn navigering. När du trycker på den blå onstar knappen och berätta företrädaren din destination, skickar företrädaren vägbeskrivning till din OnStar enhet. Röstmeddelanden guidar dig genom varje sväng. Addera vilka typer av Teckningsrätter planer finns för OnStar?

Två abonnemang planer finns. Den mest grundläggande plan --- den "Safe and Sound Plan" --- tillhandahåller räddningstjänsten, automatiska efterlyser hjälp i händelse av en olycka och vägassistanstjänster. Det kostar $ 199 per år.

Mellanliggande planen kallas "Avstånd och anslutningar" plan. Förutom de grundläggande akuta funktioner, riktningar och anslutningar plan ger också vägbeskrivningar och andra tjänster som ökar bekvämligheten för förare. Det kostar $ 299 per år.

Handsfreesamtal är en tilläggstjänst som gör att du kan interagera med OnStar s verktyg utan att ta händerna från ratten. Addera Var kan jag hitta Mer information om onstar?
p Om du är prenumerant på OnStar och du har en fråga, tryck på blå onstar knappen i bilen. Om inte, ring 1 (888) 466-7827. Du kan också kontakta onstar genom att använda e-formuläret på OnStar webbsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146252.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.