Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Inte att göra en bil larm går

Billarmer har blivit populärt under de senaste decennierna för att avvärja tjuvar och vandaler genom att avge ett högt larm, tutande bilens signalhorn och blinkar bilens ljus. Billarm har blivit alltmer irriterande på gatorna och i städerna, eftersom de kan gå ut regelbundet, oavsett om det finns ett hot mot dem eller inte, blir en allmän irritation för alla i trakten. Så att veta hur man inte ska göra en bil larm går är viktigt. Undvik parkerade bilar i allmänhet

Bil larm förnuft rörelse och människor röra eller gå nära bilen med sensorer installerade i windows och hjulhusen i bilen. Varje gång någon går nära dessa sensorer - det kan vara en biltjuv eller en kille bara gå sin hund - den billarm kommer arm eller ibland bara genast slockna. Så stanna borta från parkerade bilar i allmänhet, medan irriterande, hjälper chanserna att göra billarm hålla tyst och faktiskt hjälpa dem att göra sitt jobb, eftersom de går ut så ofta nuförtiden, betalar ingen riktigt uppmärksamma om bilen är stulen eller inte - de bara vill att ljudet ska sluta. De flesta bilar med stöldlarm är dyra bilar eller har haft stora mängder dyrt arbete för dem, så undvik dem i synnerhet.
Endast arm bilen vid behov

billarm ägare bör ta mer ansvar när beväpna sina billarm. Om de känner att de behöver en bil larm för att skydda sin bil, så borde det endast vara beväpnad när det är absolut nödvändigt - när de parkerar sin bil i en särskilt dålig omgivning eller om det har varit en hel del bilstölder i deras grannskap. Om de bor i en trygg omgivning, då borde de vända bilen larmet eller lämna det på en inställning (förutsatt att det har det) som just har blinkande larm lampor inne i bilen på natten. Att göra det verka som om bilen har ett larm på även om det inte är tillräckligt för att avskräcka en tjuv.
Inte får ett billarm

Ett annat sätt att undvika en bil larm kommer ifrån är att inte få en i första hand. Det finns många olika typer av säkerhetsanordningar du kan köpa till din bil som fungerar lika bra, om inte bättre än din vanliga billarm. Klubben kan bromsa en tjuv eller stoppa honom helt och är billigare än de flesta bil larmsystem. Lo-Jack är en av de bästa systemen för en bils säkerhet, eftersom det kommer att lokalisera bilen där det är och meddela polisen till platsen. Nyare bilmodeller är nästan omöjligt att stjäla, eftersom när bilen startas utan nyckel med ett visst chip i den, kommer bilen ofta bara stänga. Allt finns saker att tänka över högljudda billarm.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146247.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.