Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Användning av hjälm medan ridning motorcyklar

Även om det krävs enligt lag i de flesta stater för alla motorcyklister, eller de av en viss ålder, att bära hjälm, det finns säkerhetsskäl som ska göra att du vill ha en oberoende. Hjälmar skyddar huvudet från allvarliga skador och även dödsfall i händelse av en motorcykelolycka. Lagar

närvarande finns det endast tre stater i USA som inte har hjälm lagar i stället för motorcyklister --- Iowa, Illinois och New Hampshire. Tjugo stater kräver lagen att alla som driver en motorcykel måste bära hjälm, inklusive passagerare. De övriga 27 stater har så kallade partiella lagar, vilket innebär att motorcyklister i en viss ålder och under är skyldiga att bära hjälm.
Fakta

Enligt de förespråkar för Highway och Auto Safety "motorcyklar utgör mindre än 2 procent av alla registrerade fordon och endast 0,4 procent av alla fordon miles reste, men motorcyklister står för över 9 procent av den totala trafiken dödsfall." Detta beror på det faktum att stater inte har tillräckligt strikta hjälm lagar på plats. Inom dessa stater, var totalt 65 procent av dödliga motorcykelolyckor som inträffat till följd av att inte bära hjälm år 2006.
Betydelse

hjälm när du kör en motorcykel gör inte en person som oövervinnerlig. De är helt enkelt gjort för att förhindra allvarliga, till och med livshotande, skador på huvudet. Att motorcykel operatörer är så synliga för highway patrol innebär att det skulle vara lätt att genomdriva hjälm lagar i alla stater och minska antalet dödsfall orsakade av motorcykelolyckor varje år. Addera Överväganden

Förespråkarna för motorväg och Auto Safety har sagt att "år 1992, det första året av Kaliforniens all-ryttare hjälm lag, död 327 motorcyklister i trafikolyckor, jämfört med 512 år 1991 --- a 36 procent av antalet dödsfall på ett år. " Med hänsyn till detta faktum visar att när hjälmar används medan ridning motorcyklar, det finns en chans att du kan rädda ditt liv eller livet för dina passagerare. Alltid kräva dina passagerare att bära hjälm.
Råd

Köp en hjälm som sitter bekvämt tätt runt huvudet. Se till att hjälmen inte är löst så att den inte glider ur ditt huvud medan ridning på vägen på din motorcykel. Du kan ha en hjälm speciellt framtagen för att anpassade passar du för att säkerställa din säkerhet. Aldrig komma på en motorcykel med någon om de inte har en hjälm för dig att använda, även för korta sträckor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146242.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.