Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar Evenflo Bilbarnstolar

Evenflo bilsäten är utformade för att transportera barn så säkert som möjligt i ett fordon. Evenflo bilsäten är utformade i två delar - en basenhet som säkrar att baksätet på din bil med simhud axelband och bilens säkerhetsbälten, och en stoppad sits med ett korsvis låsning säkerhetssele för att säkra barnet. Denna konstruktion gör att du kan låsa upp Evenflo sätet och bära ditt barn med dig utan att ta bort barnet från stolen. Basenheten stannar i bilen och sätet snäpper det säkert när det är dags att gå. Instruktioner
1

Lås upp Evenflo bilbarnstol från basenheten genom att höja den breda, röda spaken på baksidan av bilsätet och tippa stolen framåt för att frigöra den från basenheten.
Sida 2

Placera basenheten i mitten av baksätet på din bil så att den Evenflo stolen kommer att möta mot bakrutan när låst på plats. Detta är mycket viktigt. Den Evenflo bilbarnstol ska monteras så att barnet bakåtvänt i bilen. Basenheten har en bred, uppåt böjda tungan på en sida för inriktning av Evenflo sätet. Det är denna uppåtgående böjda tungan som ska placeras mot baksätet på din bil.
3

Reach mellan sits och ryggstöd i bilen i mitten sätet tills du känner två stål U formade stänger. Dessa är spärren ankare.
4

Lokalisera två simhud remmar på vardera sidan av basenheten. Varje kommer att ha en stål klipp fäst vid änden, med en justering hylsa fäst på sidan av basenheten för att förlänga eller förkorta banden.
5

Anslut 2 clips metall våren på Evenflo basen enhet till spärren ankare mellan baksätet och ryggstödet.
6

Spänn webb remmar fästa basenheten och klämmorna i din bilbarnstol genom att trycka ned den grå knappar på vardera sidan av basenheten där simhud remmarna glida igenom, sedan dra upp den fria änden av banan bälten. Detta kommer att hålla basenheten på plats i baksätet.
7

Dra ut bältet center säkerhet i baksätet på din bil och tråd bältet genom de två öppna slingor på toppen av basenheten.
8

Lås fast säkerhetsbältet i sitt bälte spänne och se till att du hör ett klick som anger bältet är säker.
9

Lossa bältet så att det dras.
10

Tryck nedåt på Evenflo basenheten för att eliminera eventuella ytterligare slack i bältet, vilket kommer att fortsätta att dra tillbaka tills den sitter fast.
11

Installera metall H-formad klämma som medföljer din Evenflo bilbarnstol på säkerhetsbältet i bilen. Klämman bör installeras på bandet precis bakom den första öppna slinga av basenheten för att förhindra bältet bilbarnstol inte lossnar. Klippet fäster genom att halka ena kanten av bandet in på sidan av klippet, sedan glider den andra kanten av bandet i motsatt sida.
12

Skjut klämman längs bältet tills det vilar stadigt mot basenheten.
13

Placera Evenflo bilbarnstol vänd bakåt ovanpå basenheten.
14

Rikta in spåret på bilsätet med den uppåtgående böjda tungan på basenheten, sänk sedan bilbarnstol tills den låses på plats.
15

Dra bilbarnstolen vänster till höger och upp och ner. Det bör vara minimal rörelse. Annars måste du dra åt remmarna på basenheten och justera bilen säkerhetsbältet för att ta upp eventuella slack.
16

Lossa bilbarnstolen från basenheten genom att lyfta den breda röda spaken på baksidan av bilsätet, tippa den framåt något och lyft bort.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146241.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.