Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Barn Säkerhetsbälte Lagar

Alla stater i USA (och District of Columbia) har bilbälte lagar på plats som omfattar barn. Dessa lagar varierar beroende på ålder och barnets storlek. Dessutom dessa lagar varierar enligt stat. Rättsliga följder av att inte ha era barn ordentligt fastspända när du reser i en bil varierar beroende på stat samt. Det är viktigt att veta vad de nuvarande säkra och lagliga rekommendationerna är när du reser med dina barn. Fasthållningsanordningar för barn
p Alla 50 amerikanska delstater och District of Columbia kräver användning av olika anordningar bilbarnstolar när barn färdas i bilar. Även om det finns en mängd olika val bland enheter, bryter de ned i två huvudkategorier. I samtliga fall används de i kombination med befintliga säkerhetsbälten vuxna säte i bilen.

Barnstolar finns för yngre barn att använda i bilar. NHTSA har etablerat ett omfattande klassificeringssystem för dessa platser, och du kan enkelt hitta dem i många butiker --- inklusive leksaksaffärer.

Bältesstolar är inte bara för att se till att ditt barn kan se över middagen tabell. NHTSA rekommenderar deras användning för barn som är för stora för att passa bilsäten längre, men för liten för att säkert använda vuxna bilbälte. Se Resurser för en länk till NHTSA: s sida om barns bilsäkerhet, som innehåller en hel del nyttig information. Addera Vilka barn bör använda bil och bälteskudde?

I september 2009, bara fyra stater i USA har några sekundära barn lagar säkerhetsbälten. Detta innebär att polisen inte kan stoppa ett fordon bara för att de bevittnar denna typ av brott. Primära säkerhetsbälte lagar tillåter polisen att bedriva en aktiv tillsyn av de lagar i de stater där de är beslutade.

Ohio lag är sekundärt för barn från 4 år till 14. Colorado och Pennsylvania barn bilbälte lagar är bara sekundärt om deras krav på barn i bältesstolar. Nebraska lag är primära när det gäller barn i bilbarnstolar men sekundärt för barn i bältesstolar.

Särskilda statliga regler varierar beroende på ålder och storlek på ditt barn. Se referenser för en omfattande Insurance Institute for Highway Safety uppdelning av dessa lagar bör state-för-staten.
Vilka barn använder vuxna bilbälte?

staterna varierar kraftigt på åldrar och storlekar där barnen har laglig rätt att endast använda vuxna bilbälte. Som av September 2009, Arizona, Idaho, Minnesota, Montana, Nevada, New Jersey, Pennsylvania, Texas och Wyoming är de enda stater där inga barn är tillåtna att använda vuxna bilbälte ensam.
Hur är baksätet lagar?

Medan NHTSA rekommenderar starkt att alla barn färdas i baksätet, inte alla stater har denna bestämmelse som ett rättsligt krav. I september 2009 inte anger mer än hälften av USA inte en rättslig preferens för barn att vara begränsad till baksätet. Se referenser för en state-för-state uppdelning för att se var ditt tillstånd står. Addera Hur böter?

I september 2009, alla 50 stater och District of Columbia bedöma böter för brott mot gällande barn bilbälte och lagar återhållsamhet. Vissa bedömer även poäng på ditt körkort. Dessa böter varierar kraftigt mellan länderna, och ibland mellan olika typer av skyddsanordningar inom samma stat. Se referenser för en omfattande statlig-av-statens sammanbrott.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146240.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.