Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Körtillstånd Regelverket

En körtillstånd kan du behärska körkunskaper så att du kan klara ett körprov och få ditt körkort. Eftersom det inte är en full licens, begränsar det hur du kan köra så detaljerat här. Även allmänna regler gäller för alla stater, kan detaljerna variera från land till land så kontakta din lokala Department of Motor Vehicles (DMV). Att få tillstånd

För att få tillstånd måste du uppfylla applikationens krav, klara ett skriftligt prov, samt betala en avgift.
Ansökan från minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha också undertecknandet av din förälder eller förmyndare, och antingen klara eller delta i godkänd enhet utbildning eller förare utbildningsprogram. I vissa stater som Idaho, kan du få ett tillstånd så unga som 14.
Ingen solo körning

Med tillstånd, kan du inte köra själv , även när du reser till DMV för att ta körkort.
Medföljande drivrutin

Du måste träna med någon som har ett giltigt körkort från det land där du kör. Åldern på den person varierar. I Kalifornien, till exempel, om du är under 18, måste den personen vara 25 år eller äldre. I Georgien, måste han vara 21 år eller äldre. Addera Var åtföljer föraren sitter

Den personen måste sitta tillräckligt nära för att ta kontrollen över fordonet som helst. Detta är oftast det främre passagerarsätet.
Mörkerkörning

Många stater begränsar körning till vissa tider. I Florida, till exempel, kan minderåriga köra endast under dagtid för de första tre månaderna. I upstate New York, kan minderåriga som åtföljs av föräldrar, förmyndare, eller certifierade instruktörer köra på natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146239.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.