Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Skador orsakade Från Bälten

Medan bilbälten räddar liv, de ibland inte hindra människor från att lämna helt oskadd. Moll till dur skador kan fortfarande hända i en kollision, och de kan ibland vara från säkerhetsbältena själva. Det bör noteras att nästan alla säkerhetsbälte relaterade skador orsakas av defekter i bältet eller felaktigt bär dem. Och de flesta skador som orsakas av banden är fortfarande bättre än vad som händer med människor som inte bär dem alls. Frontal Skador

bröstet och buken skador kan uppstå från säkerhetsbälten vid en kollision, inklusive skador på muskler, revben och bröstben. Detta beror på att bältet omedelbart stramar när bilen stannar vid nedslaget, och det kan göra bältet för hårt för den specifika personen som bär den.
Skallskador

En person som bilbälte kan fortfarande kastas mot framsidan av bilen, vilket orsakar skallskador och andra frontala skador. Detta kan vara från bältet underlåtenhet att låsa på plats, vilket är en klar brist. Dock är den vanligaste orsaken till att bära midjebältet enbart och inte axelremmar.
Inre skador

Människor kan drabbas av inre skador från säkerhetsbälten , i synnerhet till tarmarna. En orsak till dessa skador kan vara på grund av bandets låsmekanismen låser ner för hårt, kraften av kollision eller en effekt av att vara i flera kollisioner.
Frakturer

Bröt armar eller ur led axlar kan ibland resultera i en kollision trots säkerhetsbältet. Dessa är andra skador möjligen orsakas genom att inte bära axelremmar. Det är ofta vanligare med barn är för små för säkerhetsbältet till stöd - en av de viktigaste skälen för att använda bilbarnstolar
Strap Skador

Bära axeln. rem ensam utan höftbältet kan orsaka ännu mer skada. En person i en kollision utan höftbältet kan glida nedåt från påverkan. Detta kan orsaka att remmen att strypa den person eller ens skära av huvudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146225.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.