Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Highway Traffic Rules

En motorväg är en snabbrörlig, trångt väg som är full av alla möjliga olika fordon. Det är avgörande för säkerheten för alla på vägen som alla förare följer trafikreglerna vid alla tidpunkter. Vissa staters lagar om motorväg användningen varierar något, men alla motorvägen regler är motiverade av säkerhet. Om du är osäker på din statens särskilda regler, kontrollera "State trafikreglerna" referens länken nedan. Hastighetsbegränsning

en stor landsväg inte bör drivas på om din bil inte kan köra minst 45 miles per timme. Och medan vissa sträckor är stora, bör ett fordon kör aldrig mer än 90 miles i timmen på en motorväg. Alltid leta efter tecken på motorvägen som kommer att ange hastighetsgränsen, och hävdar att konsekvent hastighet.
Highway Lines

Fasta vita linjer utgör gränsen för där din fordon ska köra på en motorväg. Bara ta bilen ut ur motorvägen körfält om det är en nödsituation och du måste dra över till sidan. Kör aldrig utanför gränsen som anges med de heldragna linjerna.

Prickade linjer indikerar gränsen mellan körbanor. Kör inte på de heldragna linjerna om du byter körfält. Kör alltid mellan motorvägen lines.If du ser heldragna linjer i stället för streckade linjer, som innebär att man inte ska byta körfält mellan dem.
Changing Lanes

Om du måste byta fil framför ett fordon, se till att du har din tur signal på att varna föraren. Ändra inte körfält framför ett fordon tills du inte kan se sina strålkastare i din backspegel. Ändra inte körfält om du inte har minst tre gånger längden på ditt eget fordon mellan de två fordonen du skär mellan. Kontrollera alltid dina speglar för oväntade fordon och aldrig glömma att kolla dina blindspots när du byter körfält.
Passing

Generellt bör du inte köra i körfältet alla vägen till vänster. Detta är känt som antingen "expressgång" eller "bilpool körfält" (beroende på vilken del av landet du befinner dig i). Om det är en bilpool körfält och du inte har flera personer i bilen, kan du inte köra på denna bana alls. Men du kan använda en uttrycklig körfält om du behöver skicka långsammare fordon framför dig i det högra körfältet (s). Men när du har accelererat förbi fordonet (s) i långsammare körfält, flyttar tillbaka till höger körfält tills du behöver skicka en bil igen. Använd alltid vänster och höger blinkers för att låta de andra förarna vet vad flyttar du tänker göra.
Headlight Användning
p Om du kör på natten eller i regnet på en större väg, måste du hålla dina strålkastare på. Använd aldrig "Brights" på en motorväg, eftersom de kan förvirra andra förare.

Kontrollera att båda dina strålkastare är funktionella. Om endast en av dina strålkastare fungerar, fixa det innan du kör på motorvägen. Addera General Safety

säkraste regeln om landsvägskörning är att gå med flödet av trafik och respekt alla andra förare runt dig (och alltid ha på dig säkerhetsbältet). Om du någonsin har att dra över, gå av vid en avfart. Om det är en nödsituation, och du måste dra över på sidan av motorvägen, kör så långt åt höger sida av vägen som möjligt och hålla dina varningsblinkers på tills du har fixat problemet och kommit tillbaka in i trafikflödet . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146222.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.