Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar en Blind Spot Mirror

eliminera döda vinklar och kör säkrare med en blind fläck spegeln. Denna artikel kommer att hjälpa dig att installera din blinda fläck spegel och även ge dig några tips för att köra säkrare. Instruktioner
1

Du behöver inte en dyr bil med speciella elektronik som talar om när en bil är i din döda vinkel. Allt du behöver är en billig döda vinkeln spegel.
2

speglar i döda vinkeln kan köpas på lokala butiker auto del som Auto Zone och avancerade bildelar. Du kan också hitta dem på stora fält butiker som Walmart och Target.
3

De döda vinkeln speglar har en klibbig yta på baksidan som håller den på din spegel. Innan du installerar det, måste du rengöra och torka av ytan på din sida backspegeln. För att göra detta använder en vanlig fönsterputs och en pappershandduk. Kontrollera att du helt torka av spegeln när du torkar det.
4

Välj en plats antingen på toppen utanför hörnet eller botten utanför hörnet på sidan spegeln. Sedan lossnar pappret uppbackning av din blinda fläck spegel och hålla det till spegeln.
5

Innan körning, alltid justera dina speglar så att du kan se ordentligt. Du måste göra detta även om du var den sista personen att köra din bil, som ni kanske har suttit i en annan vinkel. Din sidospegel bör placeras gör att du knappt kan se på utsidan av din bil. Detta gör att du maximal täckning från din sida backspegeln och döda vinkeln spegel kommer bidra till att täcka resten.
6

Vid körning, kontrollera dina speglar ofta så att du alltid vet när en bil är på väg att dra upp bredvid dig. Inte uppmärksamma kan leda till sidan svepa en bil när du byter körfält. Om du är osäker på om det är någon bakom dig, titta över axeln snabbt att kolla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146216.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.