Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man knyter en stege på taket av en bil

Säkra en stege på taket av en bil är lätt men kräver några speciella steg-här är hur! Saker du behöver
skum rep
eller handduk
Visa fler instruktioner
1

http://www.vimeo.com/6002711 (videolänk misslyckades -please klippa och klistra länk) katalog

Det första steget är att placera stegen på taket av bilen. Om du har ett takräcke du kan placera stege på det. Om du inte har ett takräcke då du kommer att behöva placera något på taket för att skydda din färg. Helst skulle du använda en tjock bit skum tack vare dess stötdämpande förmåga och dess förmåga att "fastna" på taket och stege. Inget skum? Du kan använda en handduk.
2

Placera stege i mitten av taket. Stegen behöver inte vara centrerad sida till sida men bör centreras framsidan till baksidan och möjligen något mot den bakre delen av bilen för att minska risken för vinden att "fånga" det. Om du har ett takräcke då repet kan fästas på det om inte så måste du mata repet genom bilens fönster (se video). Repet runt Addera 3

Loop stegen ram (inte bara lägga repet över toppen av stegen) samt knyta en knut på repet runt stegram så att den inte kan glida (se video). Placera båda ändarna av repet inuti bilen. Bind en slinga i den ena änden av repet och mata den andra änden genom denna slinga och dra tätt och knut. Helst två linor används för att fästa stegen med varje varelse så nära ändarna av stegen som möjligt (ett rep loopas toppen av stege och genom främre bilfönster och ett rep loopas botten stege och genom bakrutor.) - Knyt mycket strama knutar och använda minst tre knop på varje band. Oroa dig inte för obundet dem, helt enkelt klippa knop off.

Http://www.vimeo.com/6002711

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146207.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.