Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Ford Taurus Recall Information

Ford Taurus har varit en populär bil modell börjar på 1980-talet och fortsätter genom 2009. Som med många fordon har problem inträffat som har lett till att vissa modeller som återkallas för eventuella säkerhetsrisker. Men, kom de flesta minns med ett botemedel för problemet. 2006 Elsystem

Vissa 2006 modeller återkallades på grund av ett problem med det elektriska systemet. Problemet var inte utbredd, eftersom den var begränsad till en specifik kommersiell flotta. På grund av speciella ledningar som behövs för att installera en hands-free mobiltelefon system, ledningar för airbaguppblåsning installerades felaktigt. Fordonen skulle tas tillbaka till återförsäljaren för byte av en tråd overlay sele.
2006 Sikt Issue

Vissa modeller har tillverkats utan ordentlig smörjmedel för vindrutan bricka motorn. Som ett resultat kunde torkarna misslyckas när de används vid höga hastigheter, vilket kan leda till minskad öppenhet vid dåligt väder och eventuella olyckor. Ägarna instruerades att återlämna fordonet till återförsäljaren för att kontrollera om förekomsten av smörjmedlet och göra reparationer om det behövs.
2004 sätet

Vissa 2004 modeller som tillverkas med justerbara elmanövrerade stolar kan ha upplevt otillräckliga svetsprocedurer under monteringen. Detta kan resultera i sätet lossnar vid en olycka och orsaka ytterligare skador. Ägarna instruerades att återlämna fordonet till återförsäljaren att ha sätet bytas. Vindruta

Flera 2002-2003 modeller gjordes med vindskydd
2002-2003 som kunde Resultatet i vindbrus och kan också läcka under ett regn eller snöstorm, vilket resulterar i osäkra körförhållanden. Problemet kan även leda till ökad risk för skador vid en olycka. Ägarna kontaktades och informerades att återlämna fordonet till återförsäljaren för att få vindrutan bytas.
2003 Engine Cooling

I vissa 2003 modeller, pappret ligger i luften filter skulle kunna brinna. Detta skulle kunna leda till möjligheten att motorn fattar eld. Ägarna instruerades att återlämna fordonet till återförsäljaren för byte av luftfiltret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146202.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.