Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vilka är de säkraste däck?

Det finns ingen enda "säkraste däck" som är lämplig för alla fordon. Du kan dock ta en stund att överväga några av de faktorer som gör att dina däck säkra --- eller osäkra. För att bestämma den säkraste däcket för din bil, börja med samråd med bruksanvisningen och följ dess rekommendationer för däckdimension. De viktigaste Däck

fyra däck som är på din bil eller lastbil just nu är de viktigaste i världen. Det är bra att du letar efter de säkraste däcken, men varför inte se till att däcken på din bil just nu är säkra?
Lufttryck

Den vanligaste orsaken för tidigt och oregelbundet slitbanan slitage på däcken är lågt lufttryck. Otillräckligt lufttryck ökar däckets kontakt med vägen och får den att bära ojämnt. Detta leder oss till vår nästa oro.
Slitbaneslitage

Gör dina däck har nog trampa på dem? Du kan mäta mönsterdjupet med ett mynt, och detta ger en ganska exakt hänsyn till däckets säkerhet. Sätt en uppochnervänd öre i slitbanan av dina däck. Om en del av Lincolns huvud är täckt, har du 2/32 tum i mönsterdjup --- det minimum som krävs för säker drift. Använda en uppochnervänd kvartalet, om en del av Washingtons huvud är täckt, har dig 4/32 tum i slitbanan. Använda baksidan av öre, om toppen av ett upp-och-ned Lincoln Memorial är alltid täckt, du har 6/32 tum i mönsterdjup --- massor av liv kvar på tire.Without tillräcklig slitbanan, saknar din bil dragkraft nödvändigt för snabba stopp och vrida på våt trottoar kan vara farligt.
Välja nya däck
p Om dina däck är tunnhårig, är det dags för lite nytt gummi. Tirerack.com har ett aktivt gränssnitt som listar alla passande däck till din bil. Allt du behöver göra är att sätta i märke, modell och årsmodell på din bil eller lastbil. Däcken som visas i resultaten kommer sedan att kopplas till standardiserade tester, och ännu bättre, tusentals recensioner från owners.User recensioner innehålla information om hur länge de har använt däcken, hur många miles är på dem och vilken typ av körning användaren gör. De flesta däck har hundratals recensioner, så att du får en god uppfattning om däckets prestanda.
Framtiden för däcksäkerhet

Enligt National Safe Tire Coalition " finns teknik för att skapa en enkel, standardiserad visuellt uppenbar indikator slitagevarnare så att folk vet när deras däckets slitbana är osäkra. "Det är en bra idé. Däcktillverkare kan bädda färger i sina däck, så ägarna kommer att kunna mäta slitage mer exakt. With 4/32 kvarvarande mönsterdjup, kommer gula syns igenom. När du kommer ner till 2/32 i slitbanan, kommer röda lysa igenom, tydligt visar på behovet av nya däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146201.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.