Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bus Safety for Kids

Bus säkerhet handlar om mer än att bara köra den stora gula bussen tryggt fram och tillbaka till skolan dörren. Det handlar om att få till busshållplatsen och hem igen. Det handlar om studerande agerande under bussresa. Det handlar om att förstå vad man ska göra i en nödsituation. Kort sagt, det gör om att eleverna är förberedda för allt som händer mellan att lämna ytterdörren och återvända hem säkert. Komma till /från busshållplatsen

Walk, inte springa till bussen. Bussen plockar upp dig under morgonrusningen. Trafiken har en svår tid att se dig om du kör tvärs över gatan. Om du spelar runt på väg till busshållplatsen, du betalar inte uppmärksamhet till trafiken. Det finns en tid för lek --- det är efter skoltid. Ge dig själv tid att komma dit. Anländer till din hållplats minst fem minuter innan din pickup tid. Undvik att prata med främlingar eller låta dem hämta dig eller en vän upp. Addera Komma på /av bussen

Din buss har några stora steg för att komma vidare. Se till att du får det säkert. Låt de yngre eleverna får på bussen först. Håll utkik efter dem, ibland behöver lite hjälp. Håll på de ledstänger så att du inte tappar balansen. Hitta en plats och stanna där. Stå eller gå på en rörlig buss kan leda till personskador. Korsa gatan framför bussen när man måste så busschauffören kan se dig lätt. Också vara medveten om riskområdet inom 10 meter från bussen. För nära till bussen och föraren kan inte se dig.
Åkte buss


Det bästa du kan göra på din bussresa är att sitta tyst och gör dig redo för din skoldag --- eller ser fram emot att komma hem. Tala tyst --- höga ljud eller skrika kan vara störande för bussförare som försöker att hålla dig säker, lämnar nödutgångarna enbart --- blockerar utgångarna eller leka med handtagen kan göra utgångarna värdelös i en verklig nödsituation; ingen spelar eller grov bostäder --- leka eller kasta eller slåss på bussen distraherar din förare och göra rida farligt för dig.
krisövningar

Din skoldistrikt bör köra krisövningar på regelbundna tider så att du vet vad du ska göra om din buss hamnar i en olycka. Om de inte gör det, bör din skolas skolnämnd vet om det.
Säkerhetsbälten

Medan de flesta stater och skoldistrikt runt om i landet inte kräver skolbussar att ha säkerhetsbälten för studerande ryttare, det finns föräldragrupper runt om i landet som lobba sina egna distrikt för att ändra detta krav. Om du känner starkt för det, delta i en skolnämnd möte och engagera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146198.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.