Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Så här kontrollerar du status för en Tennessee körkort

Om du hade din Tennessee körkort tillfälligt för att inte betala en fortkörningsböter eller för en liknande överträdelse, kan du kontrollera status för det. Vanligtvis efter att ha betalat en fortkörningsböter som har resulterat i en licens fjädring, kommer du att få din körning privilegier tillbaka till dig. Dock måste du se till att ditt körkort inte är listad som suspenderas innan det blir bakom ratten. Lyckligtvis finns det några enkla sätt att kontrollera detta i Tennessee, personligen eller per post. Instruktioner
1

Få en bankväxel eller postanvisning i ett belopp av $ 5.00. Det måste vara betalas till Tennessee Department of Safety.
2

Skriv ut en begäran om din förarens rekord eller motorfordon rekord (MVR). Du kommer att behöva ange ditt namn, födelsedatum och körkortsnummer
3

Mail din ansökan och ditt bankväxel eller postanvisning till:. Tennessee Institutionen för säkerhet, MVR Request, PO BOX 945, Nashville, TN 37202. Det tar upp till två veckor för att få en kopia på posten.
4

Besök en Center Driver Service i delstaten Tennessee. Du kan hitta en lista över platser på Tennessee Department of Safety-webbplatsen (se Resources nedan). Full service och express service center kan ge dig en kopia av din färdregistreringen utan en väntan. Du kan betala kontant på servicecentret, om du föredrar. Du kommer fortfarande att behöva ge ditt namn, födelsedatum och körkortsnummer.
5

Gå till "återinförs din licens online" hemsida (se Resources nedan) om du tror att din licens har avbrutits eller återkallas. Ange ditt licensnummer, ditt födelsedatum och ditt efternamn. Om din licens inte är för närvarande listad som giltigt, kan du använda ett kreditkort på denna webbplats för att betala för att få det återinföras. Du kan även göra denna kontroll över telefonen. Om du är lokala, kan du ringa (615) 741-3954 eller så kan du ringa avgiftsfritt (866) 903-7357.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146195.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.