Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Så här kontrollerar du status av ett körkort i Virginia

Du kan kontrollera status för din Virginia körkort genom att begära en kopia av din chaufför rekord på nätet, personligen eller via telefon. Det finns en avgift för föraren posten, men du kan prova gratis "Record At-a-Glance" tjänsten. Den listar ibland status av körkort. Instruktioner köp online
1

Öppna ett fönster i webbläsaren på datorn. Gå till Virginia Department of Motor Vehicles webbplats (se Resurser). Navigera till onlinetjänster sidan.
2

Leta upp "Körkort Services" delen av skärmen. Klicka på "Record At-a-Glance" för att se några av din DMV rekord i Virginia. Detta är fri att göra. Skriv bara in i ditt kundnummer från din Virginia körkort, ditt födelsedatum och din DMV-tilldelade PIN. Du kan begära en ny PIN-kod på nätet (se Resurser) om du inte har din. Det kommer att skickas per post.
3

Klicka på "Record Request" för att se din fulla Virginia DMV rekord. Det finns en $ 8 avgift för posten, och du kan betala med kreditkort, betalkort eller elektronisk kontroll. Du kommer också att behöva din PIN-kod för denna begäran. När du anger din PIN-kod och din information, kan du välja att bara visa rekordet på nätet eller också få en kopia av e-post. Det kan ta två veckor att få en kopia av e-post.
4

Request ditt rekord personligen genom att besöka en DMV kundtjänst i Virginia. Du kan gå in i någon DMV kundtjänst för att begära en förarens rekord för att ta reda på status för din licens. Du kan betala kontant, med check eller kredit-eller betalkort vid servicecentra.
5

Beställ din chaufför rekord rapport via telefon genom att ringa (888) 337-4782 för att tala med en DMV kundservice för att beställa din drivrutin rekord. Du kan betala med kreditkort, betalkort eller elektronisk kontroll och det kommer att komma till dig med post. Räkna med att det tar upp till två veckor att komma fram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146194.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.