Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att övervaka din tonårings Körning

Föräldrarnas oro deras tonåring att få en licens och bilkörning är förvisso inte ny, men den teknik som används för att ge en förälder att övervaka deras tonåring körning är. Spårning av fordon Enheter kan nu erbjuda realtidsinformation för att ge en förälder var deras tonåring som helst på nätet. Även om det finns legitima frågor angående en tonåringar integritet, får och övervakning inte vara för varje barn eller förälder, det finns även föräldrar med legitima oro för sina barns säkerhet. Det finns en mängd olika enheter som håller koll och rapportera en tonåringar körvanor, inklusive fordonets hastighet och läge. Sådana förare monitorapparater kan också användas av arbetsgivare, att hålla reda på en äldre förälder eller vän, eller att lokalisera stulna fordon. Användningsområdena är lika varierande som enheterna själva, och förhoppningsvis den här artikeln kommer att ge insikt om hur man väljer den bästa övervakning anordning för din tonåring. Instruktioner
1

Använd en bildekal övervakningssystem. Detta är den mest grundläggande, och förmodligen den minst pålitliga, metod för övervakning av en förare. Vi har alla sett dessa bumperstickers på kommersiella fordon, men de används också av föräldrar om deras barns bilar. Medan verkligen ett billigt sätt att övervaka din tonåring, kan de också leda till falska rapporter och kan inte relä realtid.
2

Använd en svart låda typ enhet eller mobiltelefon historia att spåra dina tonåringar körning. En svart låda är en apparat som registrerar ett fordon information, såsom hastighet, riktning, plats, etc. En mobiltelefon kan också undersökas för sin plats historia och därmed kan användas för att övervaka ditt barns plats. Denna metod ger mer exakt information än den bildekal systemet, men saknar realtidsinformation rapporteras direkt till den förälder.
3

Använd ett GPS-system som skickar information på nätet för att övervaka dina tonåringar körning. Detta innebär realtid teknik med ett övervakningssystem som förmedlar data från en GPS i bilen direkt till förälderns e-post eller mobiltelefon, och den exakta platsen för fordonet kan övervakas på nätet. Dessa är ofta kallad GPS Tattletale eller Real Time Driver Monitoring. Dessa är de mest tillförlitliga och uppdaterade metoder för att spåra din tonåring körning. De ger samma information som den svarta lådan apparater, men ger omedelbar information och kan ställas in för att sända larm via internet eller mobiltelefon till förälder om de angivna geografiska gränser eller hastigheter kränks.
4

De flesta av dessa system kan köpas online eller i butiker och processer installation och priserna varierar. Ofta GPS övervakningsutrustning installeras enkelt av ägaren eller kan göras genom butikspersonalen eller bil proffs stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146190.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.