Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar en elektrisk broms Controller

Spara massor av pengar på arbete genom att installera din nya elektriska bromsen controller för din släpvagn. Den elektriska bromsen controller kommer att förbättras stoppa prestanda och säkerhet. Det kommer också att minska bromsen slitage på ditt fordon vid bogsering. Saker du behöver
bromsspak
2-12 gauge rumpa kontakter
1-20amp Auto-reset Breaker
1-40amp Auto-reset Circuit Breaker Allt om 25 fot 12 gauge tråd
1-wire tap
Circuit testare
Visa fler instruktioner
1

Lossa först den positiva (+) batteriet innan någonting. Fästet släpet kontakten nära skumt på bakre delen av fordonet. Sedan monterar regulatorn monteras i önskad postion. Om det inte finns något fäste, sedan montera regulatorn och ta bort för att göra anslutningar enklare. Pre-montering av anordningen kommer att göra det lättare att montera efter att alla kablar är anslutna.
2

viktigaste tråd (feed) är oftast blå och bör köras från styrenheten till släpet kontakten. Typiskt detta kan köras genom ett hål i brandväggen som redan finns från fabriken, om inte ett måste borras. Kör sedan under fordonet till kontakten. Kan anslutas säkert till någon metallyta som ansluter till chassit Addera 3

vita (jord). Eller det kan vara sprang tillbaka till batteriets negativa (-) terminmal. Den röda (bromsomkopplare) kabeln går till bromsomkopplaren bakom bromspedalen. Använd en krets testare att hitta vilken av de två kablarna som går in i switchen har ström endast när pedalen trycks ned. Använd kabeln kranen för att göra denna anslutning.
4

Anslut nu 20amp brytaren till batteriet (+) positivt, och den andra änden till den svarta controller tråd. Gör samma sak med den 40amp brytaren utom köra den andra tråden till släpet kontakten. Allt ska vara redo för din släpvagn när styrenheten återmonteras och den positiva (+) batteri sätts. Läs regulatorns drifthandboken för att avgöra hur man korrekt att ställa in regulatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146179.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.