Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Moving Brott Definition

En rörliga kränkning händer när föraren av ett fordon utför en olaglig handling när bilen är i rörelse. Föraren av fordonet behöver inte vara bilens ägare att laddas med den olagliga åtgärder. Föraren, som inte nödvändigtvis äger, får åtalas i en domstol. I opposition, är ett icke rörligt kränkning en olaglig handling mot bilens ägare och inbegriper händelser såsom parkering olagligt avsaknad av försäkring eller registrering, eller en utrustning överträdelse. Typer

Moving kränkningar inkluderar, men är inte begränsade till, fortkörning, kör en stoppskylt eller rött ljus, inte stanna för en skolbuss eller fotgängare och korsar mittlinjen av gatan. Allvarliga brott inkluderar rattfylleri eller på droger, vägursinne, street racing eller fordonstrafik mord.
Tidsplan

Beroende på allvaret och frekvensen av det rörliga kränkning, En förare får ha sin licens tillfälligt eller permanent återkallas. Suspensioner kan variera från några veckor till flera år.
Kostnad

Böter för rörliga kränkningar i USA varierar beroende på tillstånd, allt från så lite som $ 25 to $ 1000 eller mer. Rättegångskostnader är utöver eventuella böter och varierar kraftigt. Frekvens av kränkningar kan orsaka en ökning av böterna.
Geografi

jurisdiktioner i USA har olika regler och konsekvenser för rörliga kränkningar. Lag officerare kan vara mycket aggressiv i en stad och mycket mild i nästa stad.
Förebyggande /Lösning

att undvika ett rörligt kränkning, ska föraren vara medveten om och följ skyltad hastighet och trafikmärken. Inte bara kör när man dricker eller under påverkan av droger olagligt, det kan också kosta livet av en vän eller främling.
Effekter

En person med en rörelse överträdelse kan få betala högre priser bilförsäkring och ofta kommer att ha poäng bedömts på hans körkort. En ansamling av ett visst antal poäng kan leda till indragning av körkortet, krävs defensiva klasser körning eller fler böter. Addera Expert Insight

Ett fordon ofta definieras som en bil, motorcykel, lastbil eller annat fordon. En cykel kan också ingå i denna definition, eftersom det anses vara ett fordon när de används på en gata, väg eller annat område som är avsett för motorfordon. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146173.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.