Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kör säkert Bland Lastbilar på motorvägen

Det är inte lätt att navigera alla de hinder man möter när man kör. Trucks lägger till kaos på vägarna, så när de är nära, måste du vara ännu mer försiktig. Instruktioner
1

Tillåt extra tid och utrymme att passera en lastbil. Alltid gå till vänster. Aldrig linger längs sidan av en lastbil. Antingen passera den eller falla tillbaka.
2

inte tror varningar som finns på baksidan av lastbilar. Många lastbilar har skrivit ett uttalande: "Om du inte kan se mina speglar, då jag inte kan se dig." Lastbilar har stora blinda fläckar. Istället följer ordspråket: ". Om du inte kan se lastbilschaufför ansikte i lastbilens sida spegel, då han inte kan se din bil" För att undvika en lastbilens döda vinklar, stanna minst 4 sekunder eller 200 till 250 meter bakom en lastbil. Addera 3

Var uppmärksam för lastbilar som reser bakom dig. Under ideala förhållanden, tar det en lastbil mycket längre tid att stanna än en bil, när bromsarna trycks. Om en lastbil kommer obehagligt nära bilen, skynda lite för att öka avståndet mellan er två, om du kan göra det och hålla dig inom hastighetsgränsen. Om praktiskt, säkert byta körfält, eller dra till sidan av vägen för att låta lastbilen passera.
4

Ändra din hastighet om du blir obekväm när en lastbil är i körfältet bredvid dig. Om din fil är klart framåt, påskynda, vistas inom en säker hastighetsgräns. Annars, falla tillbaka och låt lastbilen reser på.
5

inte vidarebefordra en lastbil högra sida. Förarens synlighet är mer begränsad på höger sida av trucken. Lastbilens blind fläck till höger kan förlänga 3 körfält i bredd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146154.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.