Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Nyttofordonstrailer Belysning Krav

På natten kan en släckt nyttofordonstrailer vara mycket farligt, och olyckor och dödsfall som inträffar från föranledde National Highway Administration Traffic Safety att utfärda flera krav på belysning nyttofordonstrailer. Belysning bak

Trailers måste ha en uppsättning av röda bakljus, röda bromsljus och röda blinkers monterade på baksidan. Ljusen skall vara synlig på 45 graders vinkel från vänster och höger och vid 10 graders vinkel över och under lamporna. Dessutom måste en tydlig ljus placeras ovanför nummerskylten så att den lätt kan avläsas.
Sidomarkeringslyktan Lights

Par av side-positionsljus krävs på både de främre och bakre sidor av fordonet. Baksidan markörerna måste vara röda, medan de i fronten ska vara gul. Side-positionsljus skall vara synlig på 45 graders vinkel från vänster och höger om släpet och 10 vinklar grad ovanför och under lamporna.
Reflektorer

Röda reflexer krävs på baksidan och baksidan av fordonen. Dessutom är gula reflektorer krävs på fordonet framför. Alla reflektorer skall vara synlig på 20 graders vinkel från vänster och höger om tränare och 10 vinklar grad ovanför och under lamporna.
Stora vagnar

Förutom den tidigare beskrivna belysning och reflexer, nytta släpvagnar som är mer än 80 inches kräver lång tillägg av en röd clearance ljus och en röd och klar-randiga identifiering ljus på baksidan av släpet. En bärnstensfärgad clearance ljus ska placeras på framsidan. Kraven för dessa lampor är förmågan att ses vid 45 graders vinkel från vänster och höger och vid 10 graders vinkel ovanför och under lamporna.
Överväganden

Ytterligare krav på belysningen kan implementeras av olika stater, så det är viktigt att kontrollera specifika krav när man planerar en resa. Dessutom måste man vara gjord i ledningar av allmännyttiga trailers för att säkerställa att de är korrekt anslutna till dragfordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146151.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.