Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad är syftet med säkerhetsbälten?

Ett säkerhetsbälte är kanske den viktigaste säkerhetsåtgärden för din bil. Att vara ledig om användningen av bilbälte kan leda till allvarliga konsekvenser och orsaka dödliga skador och även dödsfall i bil kraschar eller olyckor. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) påpekar att 63 procent av dödsfall årligen på amerikanska vägar och motorvägar är på grund av att inte använda bilbälte. Rädda liv

Det primära syftet med säkerhetsbälten är att öka chanserna för överlevnad på dig själv och andra i bilen i händelse av en dödlig krasch eller en allvarlig olycka på motorvägar, motortrafikleder och även lokalvägar . Addera Stabil körställning

bilbälte håller kroppen läge stabilt bakom ratten och hjälper dig att fokusera på det primära syftet med att köra säkert.


Bättre kontroll

säkerhetsbältet klädd förare är i allmänhet i bättre kontroll av hjulet när man har att göra plötsliga påtvingade manövrar, med att kraftfullt tillämpa bromsar eller behöva reagera till andra svåra scenarier eller hinder på vägen.
begränsa allvarliga skador

Även om du kan vara en säker förare, det finns ingen garanti för att andra vårdslös, casual eller aggressiva förare kommer att lyda gatuskyltar och trafikregler. Din bältet skyddar dig från huvud-och nackskador och mindre, allvarliga eller andra svåra skador.
Ekonomiska besparingar

Medicinska nödsituationer, förlust av arbetstid och funktionshinder på grund till olyckor kan minimeras om bilbälten är slitna, vilket kan leda till ekonomiska besparingar på lång sikt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146148.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.