Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Om vårdslös körning

vårdslös körning kan få förödande konsekvenser för alla inblandade. De förare, passagerare och samhället i allmänhet kan drabbas när någon blir en vårdslös förare. Varje ny förare ska ständigt påminnas om farorna med vårdslös körning, även erfarna förare behöver påminnelser om detta problem. Erfarna förare kan falla in i en komfortzon, som håller dem från att utöva säker körning beteende hela tiden. Skador

vårdslös körning kan orsaka människor att ådra sig flera skador. Ibland människor är krymplingar för livet, och de aldrig återgå till före olyckan formulär. Om du drabbas av en skada, kan ditt liv förändras avsevärt. Du kan behöva hjälp av en käpp, rullator, rullstol eller kryckor under en längre tid - även för resten av ditt liv. Vissa människor har upplevt skallskada och gått in i en koma aldrig att återhämta sig. En vårdslös förare sätter sitt eget liv på spel, liksom livet för passagerare och samhället i allmänhet.
Trafiköverträdelserna
p Om du kör vårdslöst, kan du få flera biljetter för fortkörning, köra rött ljus eller andra rörliga kränkningar. Vårdslös körning kan kosta dig pengar på grund av de biljetter du tar emot eller högre försäkringspremier. Vissa människor har fått sin licens avbrytas under en avsevärd tid. Det finns många berättelser om människor som kör ner fotgängare utan att stanna. Om du inte tar dig tid att manövrera genom trafiken, det finns en god chans att du kommer att bryta en lag eller orsaka skada eller skada någon. Vävning in och ut i trafiken vid en hög hastighet är vårdslös körning. I en domstol har åklagaren att bevisa att en förare var medveten om den omedelbara faran och valde att ignorera dem.
Trafikonykterhet

vårdslös körning kan uppstå om någon dricker och kör. Din förmåga att driva ett motorfordon äventyras när du dricker. Du kanske inte kan stanna på rätt sida av vägen, som sätter andra i fara tillsammans med dig själv. Berusade förare ofta inte kan undvika bilar i nästa körfält, och de har inte möjlighet att ens erkänna stoppljus, stoppskyltar eller andra trafiksignaler som har införts för att styra trafiken.

Racing

Vissa tonåringar gillar att dra ras, vilket är en av de värsta formerna av vårdslös körning. När du kör ett fordon med en hög hastighet, risken för att någon överlevande är mindre troligt om en olycka inträffar. En bil blir ett farligt vapen när den färdas med en hög hastighet. Passagerare kan kastas från bilar och lider livshotande skador ecause någon beslutat att tävla. Liv kan förändras och förvandlas i ett ögonblick av obetänksamhet.
Driving Exempel
Någon

som kör en bil bör du göra med försiktighet. Alla har möjlighet att påverka någon med sin körning. Barnen kommer att efterlikna beteendet hos sina föräldrar. Om du tar dig tid att se till att din säkerhetsbältet har spänts fast liksom alla andra i bilen, kommer barnen ta upp detta och det kan bli en livslång vana. Konsekvens är nyckeln. Se till att du gör detta hela tiden. Under körning, alltid lyda trafiksignaler och undvika tendensen att skynda. Detta är det beteende du vill barnen att imitera, och det kommer att leda till mindre vårdslös körning i framtiden. Vårdslös körning kan leda till fängelse och klassificeras som en förseelse kriminalregister. Du kan också få betala en dyr böter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146145.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.