Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man startar ett Dead motorcykelbatteri

När din motorcykel batteri dör, kan du inte vara i stånd att kalla på hjälp så det är viktigt att du vet ett sätt att starta den. Här är hur man gör det. Saker du behöver
Byglingskabel sladd
Batteri jumper
Visa fler instruktioner
rivstarta din motorcykel
1

Kontrollera att motorcykeln är avstängd. Placera den nära till bilen eller motorcykeln med ett bra batteri, eller ta med förpackningen jumper batteriet nära. Var säker på att bra bil eller motorcykel är avstängd.
2

Bestäm vilken jumper kabel är negativ och som är positivt. Oftast är positiv rött med ett plustecken (+) och negativa är svart med ett minus (-). Tecken
3

Anslut den positiva klämman till den positiva polen på bra batteri , och anslut den andra positiva klämman till terminalen på det urladdade batteriet. Det är om du inte använder en förpackning bygel batteri. Om du använder ett batteri, bara att ansluta den positiva klämman till den positiva cykeln terminalen. Var noga med att inte vidröra några metallytor med klämmorna. Detta kan orsaka en elektrisk stöt, gnistor eller andra elektriska katastrofer.
4

Anslut den negativa klämman till den negativa polen på bra batteri. Återgå till cykeln och anslut den negativa polen till någon metallyta. Detta kan resultera i en kort skur av gnistor. Detta är dock inget att oroa sig för.
5

Slå på bil eller motorcykel med bra batteri. Nu, slå på motorcykeln. Om batteriet inte har någon ström kvar i det, kommer motorcykeln startar. Om det inte startar, kontrollera kablarna för att säkerställa att allt är ansluten och försök igen. Om detta misslyckas, kan batteriet fungerar inte alls.
6

Ta bort kablarna, som arbetar i omvänd ordning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146144.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.