Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Om GPS Teen Tracker enheter

En GPS teen tracker-enheten är en elektronisk apparat som placeras i en tonårings fordon, så att föräldrar att övervaka hennes vistelseort via en hemdator. Förutom kostnaden för enheten, finns det typiskt en månatlig avgift för tjänsten samt. Historia

GPS eller Global Positioning System har funnits sedan 1970-talet för att användas av militären och myndigheter. Satellite utbud förbättringar och sänkta produktionskostnader låtit sin marknadsföring till allmänheten att påbörjas omkring år 2001. Teen GPS tracker enheter kom ut på marknaden under 2007 och fortsätter att erbjudas med fler och fler företag.
Betydelse

olyckor som inträffar i ett motorfordon är den ledande dödsorsaken hos unga vuxna i åldern 16-20 år enligt en National Highway Safety Administration. Förespråkare av teen tracker enheter hävdar att deras användning kan avskräcka vårdslös körning och därigenom minska risken för att ungdomar kommer att ha en olycka.
Funktion

Den primära uppgiften för GPS är att ge föräldrar med placeringen av sina barn hela tiden. Enheten övervakar också den hastighet med vilken tonåring kör, så att föräldrar varnas för fortkörning.
Typer

Vissa versioner av teen tracker-enheten kan läggas i ett fordons befintliga GPS-system medan andra är separata enheter. Enheter kan innehålla aktiv inspelning som sker i realtid och är synlig när det händer eller passiv inspelning som hålls i ett formulär inuti GPS som ses vid ett senare tillfälle.
Funktioner och fördelar

många tonåring tracker enheter ger också vägassistans i händelse av nödsituation och kan ens tillnärmelsevis låsa dörrar eller övervaka de en stulen bil. För tonåringar kan spåra enheten ger också dem med hastighetsgräns och påminnelser utegångsförbud.
Tonåringar syn på Trackers

Många tonåringar känner att sådana spårsändare är ett tecken av misstro enligt en rapport sammanställd av Fox News. Andra uppger att de faktiskt har fått mer frihet och förtroende, eftersom föräldrarna är mer trygg i förvissningen om att de kan hittas i en nödsituation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146139.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.