Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Skaffa ett antal punkter på

En DOT antal (även kallat ett USDOT nummer) är en unik identifierare som tilldelats kommersiella lastbilschaufförer. Den DOT numret används för att rapportera säkerhetsproblem om föraren och för kontroll. Det amerikanska Department of Transportation Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) tilldelar DOT nummer till dem som har slutfört registreringsprocessen. Saker du behöver
Commercial körkort
FMCSA registrering
medicinska bevis undersökning
av försäkring
Registrering avgifter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att du har en laglig kommersiell körkort (CDL) innan du eller ditt företag försöker få ett antal punkter. Den FMCSA har information på sin webbplats om CDL (se Resurser).
2

Bestäm vilka former du behöver för att registrera med FMCSA. FMCSA registrering krävs för att få ett antal punkter. Ditt företag kommer att veta vilken klass av fordon du kör, och för vilka ändamål (om du transporterar passagerare, last eller Hazmat material). Den FMCSA formen matris förklarar specifika krav för varje typ av drivrutin (se Resurser).
3

Ladda lämplig form och slutföra det för din registrering (se Resurser).

4

Skicka till en läkarundersökning bevisar att du inte har några saknade lemmar och har inte nyligen diagnostiserats med några hjärtproblem. Att vara vid god hälsa är ett annat krav att vara registrerad som yrkesförare och för att få ett antal punkter.
5

Var beredd att visa försäkringsbevis, inte bara för din bil, men också personligt ansvar.
6

Välj att slutföra registreringsprocessen online via FMCSA när du vet vilka blanketter för att lämna in (se Resurser). Detta kan spara dig tid istället för att vänta i rader. Betala alla avgifter i samband med registreringen.
7

Vänta på ditt företags DOT nummer som ska tilldelas. Du kan få meddelande via e-post eller online, beroende på hur du tillämpat. Om ditt företag är en ny aktör på FMCSA systemet, får du också ett informationspaket som förklarar din status som ett nytt bolag inom systemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146127.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.