Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur vill kolla en VIN-nummer för påminner

Om en biltillverkare bestämmer att det är ett vanligt fel i en viss del av en del av sina bilar, kan de utfärda ett återkallande. Vanligtvis i ett återkallande situation, är varje ägare av en återkallad bil rätt till reparation eller utbyte utan kostnad. Om du inte är säker på om din bil har några aktiva återkallelser, reda är relativt enkel. Det hela börjar med VIN, vilket är en unik numerisk kod som identifierar din bil. Instruktioner
1

Approach förarsidan av bilen från utsidan. Titta igenom vindrutan på framsidan förarsidan hörnet, precis där vindrutan möter instrumentbrädan. Du bör se en liten metallplatta skruvas fast i instrumentpanelen, och det bör finnas en lång kod som är tryckt på plattan.
2

Skriv ner hela VIN.
3

Titta i din lokala telefonkatalogen eller på nätet för att hitta en lokal återförsäljare för ditt bilmärke. Om det finns ett separat nummer för servicetekniker från denna återförsäljare, ta del av det numret.
4

Ring generalagenten och, om du inte redan är ansluten med serviceavdelningen, be att bli flyttas dit. Då frågar receptionisten i departementet tjänsten om han kan slå upp din VIN för att se om det finns några återkallelser. De bör ha tillgång till en omfattande databas av vins som vill dra någon återkallelse uppgifter, och de ska också kunna ge dig några detaljer om hur man ska agera på ett aktivt återkallelse genom att berätta över telefon.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146123.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.